Novosti

Boško Jović i Mario Rašić uoči koncerta u Lisinskom objavili “Baladu” u suradnji s Markom Kutlićem

Virtuozni duo Boško Jović i Mario Rašić su u sjajnoj suradnji s posebnim vokalom Marka Kutlića objavili obradu pjesme “Balada” legendarnih Indexa, uoči koncerta u Lisinskom 19. ožujka.

Glazbu su za ovu emotivnu skladbu napisali Fadil Redžić i Slobodan Kovačević, a autorica prekrasnog teksta je Maja Perfiljeva. Budući da se nalazi na albumu obrada, ono što je ističe je aranžman Boška Jovića i Marija Rašića kojim pjesma u Kutlićevoj izvedbi zvuči doista briljantno.

Introspektivno i afektivno, baš onako kako su autori zamislili i aranžeri prilagodili, “Balada” slušatelja vodi u svijet intime i ljubavi. Marko Kutlić vrsnim pjevanjem na slušatelja prenosi poruku o vječnosti ljubavi nad privremenom prirodom ljudskog života. Za vizualni dojam zaslužan je Doringo koji je napravio komplementarni spot.

Pjesma je dio aktualnog albuma “Napiši jednu ljubavnu” koji će tandem Jović i Rašić koncertno predstaviti  u Lisinskom nadolazeće nedjelje, 19. ožujka. Album je obrada antologijskih pjesama koje su zauvijek obilježile hrvatsku i regionalnu scenu. Na aktualnom albumu “Napiši jednu ljubavnu” Boško i Mario su izvedbama na gitari i bas gitari dali novu dimenziju svevremenskim hitovima, dok su gosti svojim vokalima oplemenili novi aranžman.

Na koncertu u Lisinskom će se impresivnom tandemu Jović – Rašić pridružiti instrumentalisti – Antonio Vrbički na harmonici, Marko First na violini i Mirsad Dalipi na bubnjevima; kao i vrsni vokalisti – Amira Medunjanin, Matija Cvek, Marko Kutlić i Josip Palameta.

Napišite i vi jednu ljubavnu stranicu u svome dnevniku 19. ožujka na koncertu u Lisinskom i poslušajte virtuozne izvedbe sjajnih glazbenika.

 

852 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail