Novosti

Bolji čovjek Davor Borno

Popularni kantautor Davor Borno na ovogodišnji CMC festival donosi glazbenu ljubavnu priču intrigantnog naslova “Bolji čovjek”,  inspiriranu  životnim strastima, porocima i kajanjem muškarca koji je zbog “grješnih koraka” izgubio ljubav.

Stihove i glazbu za novu pjesmu napisali su Ljubo Šeperić Luppo i Zdravko Vlašić, a pjesmu je aranžirao Mario Mikšić u studiju produkcijske kuće Lupo Music.
Dinamičan video je snimljen u predivnom Dubrovniku čije monumentalne zidine zasigurno čuvaju uspomene na bezbroj sretnih i nesretnih ljubavnih priča.

“Pjesma ‘Bolji čovjek’ me vodi na 17. festival u karijeri, ali veselim se kao da mi je prvi. Nakon nedavnog koncerta na prepunoj rivi u Biogradu na Moru, spreman sam i za prepune Vodice, a tjedan nakon festivala i za koncert u Zagrebu. Želim publici predstaviti najbolju verziju sebe u datom trenutku i ispuniti očekivanja onih koji me godinama prate, jer od prošlogodišnjeg CMC festivala, snažno raste interes publike i medija za moj glazbeni rad. Uvjeren sam da će i ove godine imati razloga za zadovoljstvo. Pjesma ‘Bolji čovjek’ ima jednostavan tekst, ali nosi duboku poruku svakom muškarcu koji se nesmotreno prepušta životnim i ljubavnim izazovima. Mogli bismo reći da je ‘Bolji čovjek’ muška pjesma, koja će se sigurno sviđati ženama”, rekao je Davor.

Prošle godine upravo na CMC festivalu u Vodicama, Davor Borno predstavio je svoj deveti studijski album Kad zagrmi dalmatinska” koji je dobio pozitivne kritike na hrvatskom i na slovenskom tržištu. U nepunih godinu dana snimio je sedam novih spotova, a njegov YouTube kanal bilježi 10 milijuna pregleda.

940 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail