Top novosti

Bisera glazbene scene, Bisera Veletanlić, u Croatia Records studiju na veličanstven način predstavila CD i LP “Bisera”

Studio Croatia Recordsa u zagrebačkoj Dubravi danas je bilo mjesto okupljanja legendarnih glazbenika, a povod je bio predstavljanje albuma “Bisera” s najvećim hitovima Bisere Veletanlić, glazbene dive koja je obilježila 55 godina umjetničkog stvaralaštva.

U suradnji dvije velike diskografske kuće, Croatia Recordsa i PGP RTS-a početkom travnja ove godine objavljen je CD na kojem se nalazi 20 najvećih hitova poput “Još jedna šansa”, “Zlatni dan”, “Nikad više”, “Ne plači” i “Ručak za dvoje”. Samo nekoliko mjeseci kasnije Biserini hitovi objavljeni su i na ljubičastom vinilu čime je ovo izdanje dobilo na luksuznosti.

Foto: Nikola Knežević

Oba izdanja predstavljena su nedavno na Sajmu medija i knjiga u Beogradu, a danas i u Zagrebu. Direktori Croatia Recordsa i PGP RTS-a, Želimir Babogredac i Vladimir Grajić, veliki skladatelj Kornelije Kovač, menadžerica za odnose s javnošću Jugoton-Croatia Recordsa, Natalija Cajić imali su samo riječi hvale za ovu iznimnu pjevačicu koja je svoj veliki doprinos dala u zabavnoj i jazz glazbi.
“Iako je ovo za mene jako emotivan trenutak, nećete me danas vidjeti da plačem. Neću vas previše ni zamarati s riječima, ali moram reći da sam silno zahvalna svima vama koji ste danas došli zbog mene, zahvalna sam i ljudima koji su mi pomogli da doživim ovakve trenutke. Želim vam samo reći da sam sretna žena”, rekla je vidno dirnuta Bisera.

Foto: Nikola Knežević

No, emocije su ipak bile jače, a Bisera je krišom brisala suze kad su je zagrlile Gabi Novak i Tereza Kesovija, njene kolegice i prijateljice. Ibrica Jusić, Miro Ungar, Siniša Škarica, članice sastava The Frajle, Mia Dimšić, Paula i Đelo Jusić Jr., glavni državni revizor Ivan Klešić, samo su neki od uzvanika koji su htjeli stisnuti ruku velike umjetnice i čestitati joj na velikoj obljetnici, ali i glazbenoj priči koja se nastavlja jer je direktor Croatia Recordsa Želimir Babogredac najavio nove Biserine projekte koji će se ostvariti u suradnji s PGP RTS-om.

Foto: Nikola Knežević

“Jedna i jedina Bisera ovdašnje glazbene scene. Nekome je ime sudbina, a nekome u imenu sve zapisano. Njeno je dobro za bisernu karijeru, zlatan glas, lice s krupnim svijetlim očima, razoružavajućim osmijehom i britkim jezikom”, napisao je Peca Popović u predgovoru CD-a i LP-a “Bisera”, a mi ćemo se složiti s time.

2164 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail