Top novosti

Baretov blues u rasprodanoj Tvornici kulture

Rock propovjednik Goran Bare i njegove Majke održali su sinoć veličanstveni koncert u rasprodanoj Tvornici kulture.

Ogromni redovi, set lista s neizostavnim Baretovim pjesmama koje su obilježile hrvatsku, a i regionalnu, rock glazbu i odlično prihvaćene nove pjesme obilježili su večer koju će pamtiti više od 2 300 duša koje je Goran Bare poveo na put ka rock iskupljenju – rock album godine “Nuspojave” doživio je najbolju moguću koncertnu promociju.

“Vrijeme je da se krene”, “Ljubav krvari”, “Iz sve snage”, “Mršavi pas”, “Teške boje”, “Mene ne zanima”, “Skarabej go-go”, “A ti još plačeš”, “Osvijesti me”, “Budi ponosan”, “Ja sam budućnost” – krik propovjednika odzvanjao je dupkom ispunjenom Tvornicom kulture. Baretov blues trajao jeviše od dva sata, a s nuspojavama ćemo se hrvati sve do velikog koncerta na Šalati 1. lipnja kada će uslijediti još jedno rock iskupljenje.

Goran Bare & Majke institucija su koja je s albumom “Nuspojave” dala novu dimenziju domaćem rock izričaju i koji je glazbena kritika s pravom proglasila rock albumom godine. Potvrda toga stigla je upravo sinoć – Bare i njegove Majke u odličnoj su formi. Kruno Domaćinović, Davor Rodik, Berislav Blažević, Alen Tibljaš i Mario Rašić vrhunski su glazbenici koji su Baretovoj poetici udahnuli novi život pa je tako publika mogla čuti i kako zvuči “Put ka sreći” u reggae aranžmanu – od Bareta publika uvijek dobije više, a rasprodana Tvornica kulture upravo je tome sinoć svjedočila.

Foto: Goran Berović

Album “Nuspojave” kao CD izdanje po cijeni od 99 kuna te vinilno izdanje po cijeni od 130 kuna nabavite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim linkovima:

Webshop: https://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=97018
LP: https://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=983109
Deezer: https://www.deezer.com/hr/album/60156042
iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/id1365611590
Amazon: https://www.amazon.com/dp/B07BSDDQYC
HyperURL: http://hyperurl.co/vgz423

1987 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail