Top novosti

“Arena Zagreb Live”, veličanstveni Sergejev koncert na svim streaming platformama

Sergej Ćetković, jedna od najvećih regionalnih pop zvijezda, održao je 14. veljače 2020. godine veličanstveni koncert u rasprodanoj Areni Zagreb.

Tijekom dvoiposatnog koncerta Sergej je izveo svoje najveće hitove, a snimka koncerta 12. veljače bit će objavljena na Blu-rayu i dvostrukom

CD-u. Kao i prošle godine, Valentinovo će i ove godine biti u znaku Sergeja. Izdanja je trenutno moguće prednaručiti putem webshopa Croatia Recordsa, a u 28 pjesama već možete uživati na svim streaming platformama.

Foto: Katarina Banić

Sergej je rasprodanu Arenu Zagreb tog 14. veljače prošle godine poveo na romantično putovanje, zaveo publiku svojim stihovima te svima priuštio predivno koncertno iskustvo. Na radost Sergejevih obožavateljica i obožavatelja, diskografska kuća Croatia Records odlučila je objaviti koncert na bogato opremljenom Blu-rayu i dvostrukom CD-u, a cijeli koncert već je dostupan na svim streaming servisima.

S pjesmom “Oči nikad ne stare” Sergej je otvorio koncert, a nakon nje izveo je cijelu nisku svojih hitova, od “Ne živim ja” i “Nek’ te ljubav dočeka” preko “Moj svijet” i “Pola moga svijeta” do posljednje izvedene, “Pogledi u tami”.Miks, mastering i glazbenu produkciju potpisuje Goran Martinac (Croatia Records Studio), naslovna fotografija djelo je Katarine Banić dok likovno oblikovanje potpisuje Ana Luketin Fahrenwald.

“Sergej – Arena Zagreb Live” možete prednaručiti putem webshopa Croatia Recordsa uz poseban popust od 20% za Blu-ray, odnosno CD.

Naslovna fotografija: Katarina Banić

Likovno oblikovanje naslovnice: Ana Luketin Fahrenwald

723 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail