Ante Cash, duhoviti reper iz Imotskog, iza sebe ima tri albuma “U ime Oca i Novca”, “Gotovinski popust” i dvostruko izdanje “Zloćko, a ne zločinac”.

Od samih početaka, Ante Cash je uz pjesme socijalne tematike, nizao i brojne hit singlove kao što su “Moja Cikla”, “Neću više”, suradnja s Edom Maajkom na pjesmi “Đe si buraz” te “Nema cijene” koja je svojevremeno bila službena himna Hrvatskog olimpijskog odbora. 2014. godine stvara hit singl “Vatreni zmajevi”, zajedničku himnu nogometnih reprezentacija BiH i Hrvatske koju je čak i britanski Guardian uvrstio među najbolje pjesme s navijačkom tematikom. Iduće godine oduševljava regiju hit singlom “Milena”, a singlom “Vakula” na kojoj je gostovao i Saša Antić (TBF) osvaja nominaciju za nagradu Porin u kategoriji Pjesme godine, a pjesma postaje jedna od najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj i susjedstvu.

Nastavlja objavljivati uspješne singlove, pa 2015. obilježava pjesma “Fešta”, a na CMC festivalu 2017. godine izvodi „Angelinu Jolie“. Ultimativni hit te godine postala je pjesma „Ante“ koja govori o abnormalnoj popularnosti imena Ante u Dalmaciji i Hercegovini, a s kojom je osvojio radijske top liste diljem Hrvatske. Kraj 2017. godine obilježila je i jedna suradnja s Laudato TV Bandom i Rafom čiji je rezultat navijačka pjesma za Europsko rukometno prvenstvo – „Naprijed Kauboji“.

U karijeri je održao stotinjak koncerata, a može ga se čuti u radijskog programu te vidjeti na turneji s bendom diljem regije.

Press Photo

Video spotovi

Naslov pjesme Ime Izvođača
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail