Top novosti

U prodaji “Mol. 2”, drugi studijski album nagrađivanog benda Bang Bang

Prošle su četiri godine od albuma prvijenca grupe Bang Bang, “Bez obzira na sve”. Iste godine dobili su i nagradu Porin za najboljeg novog izvođača i od tada je sve postalo jasno – Hrvatska je dobila novu i jedinstvenu zvijezdu na hrvatskom glazbenom nebu.

Uslijedila su brojna druga priznanja, kako za album prvijenac, tako i za brojne hitove koje su predstavili svih ovih godina, uključujući i one koji se nalaze na novom albumu “Mol. 2” upravo objavljenom za Croatia Records.

 

Zašto Mol. 2? U pitanju je 2. studijski album koji je sniman u molskom tonalitetu. Na njemu se nalaze radijski hitovi “Superstar”, “Kako stoje stvari” feat. Saša Antić, “Što ako ne bude po tvom”, “Papar i sol”, “Pijani i zaljubljeni”, “Stranci” i novi hit “Pismo” u kojem po prvi put u Bang Bangu čujemo i muški vokal. Hrvoje Prskalo, autor svih pjesama i producent albuma, izvrsno se snašao i u ulozi drugog vokala te sa svojom suprugom ispisao glazbeno pismo. Na albumu se nalazi i pjesma “Sebi dovoljni” s kojom će Bang Bangovci nastupiti na Zagrebačkom festivalu sljedeće godine, zatim groovy i riffoidna “Malo lažnog sjaja” te moderna pop poslastica “Pustinja”.

 

“Mol. 2” grupe Bang Bang nije samo Vol. 2 njihove diskografske karijere, nego i nadogradnja u smislu glazbe, produkcije, interpretacija, ali i koncerata po kojima su itekako poznati. Prepoznao je to i INmusic festival na kojemu su ove godine nastupili, a prošli su i kroz Tvornicu kulture gdje su fenomenalnim koncertom po tko zna koji put utvrdili svoju kvalitetu. Upravo s tog koncerta na albumu se nalazi live verzija pjesme “Kako stoje stvari” koja je specifična i po tome što su je po prvi put uživo izveli sa Sašom Antićem iz TBF-a.

Oni imaju jedan od najboljih hrvatskih vokala, jednog od najboljih hrvatskih producenata, glazbenike koji i studijski i na pozornici zvuče kao jedno – oni su i bang bang i mol hrvatske glazbene scene.

Album “Mol. 2” možete kupiti po cijeni od 99 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.

3204 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail