Novosti

U prodaji dvostruko CD izdanje svjetski poznate violončelistice Jele Cello

Jela Cello iznimno je talentirana violončelistica koja je zbog svoje kombinacije klasične glazbe i obrada modernih pop i rock klasika stekla svjetsku slavu.

Nastupajući na raznim pozornicama diljem svijeta predstavila je opus autorske glazbe, ali i interpretacije planetarno popularnih hitova poput “Purple Haze” Jimija Hendrixa, “Eleanor Rigby” The Beatlesa i “Ples sablji” Arama Khachaturiana. Među brojnim prestižnim nastupima ističe se onaj na dodjeli najprestižnije filmske nagrade Oscar u Los Angelesu, a valja spomenuti i suradnju s jednim od najvećih filmskih reždatelja, Jamesom Cameronom, kao i s pjevačem kultne rock grupe Journey, Arnelom Pinadom.

Dva studijska izdanja, “Sudar” i “Potraga za čarobnim violončelom”, od sada su dostupni na dvostrukom CD izdanju “Jela Cello” koje je objavljeno pod okriljem izdavačke kuće Croatia Records. Album “Sudar” donosi 11 obrada svjetski poznatih hitova naslova koji su Jelenu doveli na velike svjetske pozornice, a uključuje skladbe “Seviljski brija蔓Eleanor Rigby”“Purple Haze”“Mađarski ples broj 5”“Bamboleo” te “Ples sablji”. Autorske skladbe nastale u suradnji sa Slobodanom Petrovićem i Markom Matovićem nalaze se na albumu “Potraga za čarobnim violončelom” na kojem se Jeleni pridružio šezdeseteročlani Power Symphony orkestar.

Svaki kupac dvostrukog CD izdanja “Jela Cello” (cijena 79 kuna) dobit će prigodan božićni poklon “Novogodišnji tulum”, album s najljepšim božićnim i novogodišnjim pjesmama u izvedbi Jele Cello i Power Symphony orchestra.

1177 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail