Top novosti

Neopisiv doživljaj uz Danijelu

“Novi zvuk – novi doživljaj – drugačija od svih”, ovako je Danijela Martinović najavljivala rad na novom albumu Neopisivo, a sad ga je i predstavila neopisivim doživljajem u Gold Class CineStaru.

Brojne Danijeline prijatelje, suradnike i goste dočekala je Tončica Čeljuska, poznata voditeljica i urednica na HRT-u, kako bi najavila zvijezdu večeri – Danijelu Martinović. Danijela se zahvalila svima koji su joj pomogli u realizaciji ne samo novog albuma već u cijeloj njenoj dugogodišnjoj karijeri: većinskim autorima pjesama Tončiju i Vjekoslavi Huljić, Croatia Recordsu, sjajnim glazbenicima okupljenima u bendu Zadnji pogon s kojima već nekoliko mjeseci radi na ovom neopisivom glazbenom doživljaju, medijima i prijateljima, a posebno Petru Graši, njenom vjernom prijatelju i životnom partneru. Izrazila je oduševljenje što se u ovom modernom dobu, ubrzanom tempu života, ipak pokazalo da se svi mogu okupiti za ovu posebnu prigodu. U vrhunskom doživljaju koji je Danijela posebno osmislila za tu večer uživali su osim Petra Graše i Ivan Huljić, Dino i Viktorija Rađa, Dalibor Petko, Mirjana Mikulec, voditelji Ana Mišćević i Dorijan Klarić i brojni drugi.

Foto: Samir Cerić Kovačević

Na filmskom platnu prikazan je Danijelin život kroz fotografije, a svi prisutni u dvorani na slušalice su mogli uživati u nekoliko Danijelinih pjesama po njezinom odabiru. Radi se o dobro znanim hitovima koje su u aranžmanima Tomislava Modrića dobile potpuno novi zvuk koji najbolje opisuju Danijelini stihovi koji su se mogli iščitati na platnu:

“Nepisivo… ne može se opisati riječima… utihnite, zatvorite oči, udahnite, budite i… Neopisivo će vas natopiti sobom… i više nikad ništa neće biti isto…”

“Poželjela sam da tri pjesme svatko proživi na svoj način, jedno osobno iskustvo koje ne ostavlja ravnodušnim”, rekla je Danijela.

Album Neopisivo Danijela je najavila pjesmom Čovjek bez adrese koju je potpisala kao koautorica glazbe i teksta uz Zorana Mišolongina. Uz ovu pjesmu, na albumu se nalaze neki od njenih najvećih hitova: To malo ljubavi, Danima, godinama, satima, Marke nemam, Grube riječi, Život stati neće, Zovem te, Pleši sa mnom, Da je slađe zaspati, ‘Ajde odmori, Što sam ja, što si ti. Hitovi Starimo dušo i Neću se vratiti su live izvedbe, a hitove Ovako ne mogu dalje i Svileni grupe Magazin Danijela je otpjevala u suradnji s Mladenom Kosovcem te Gelato Sisters.

Foto: Samir Cerić Kovačević

 

Album Neopisivo možete kupiti po cijeni od 89 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa i našem webshopu te drugim bolje opremljenim CD shopovima diljem Hrvatske.

 

1986 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail