Top novosti

PLAN B Fondacija u svoj rad uključila tim medicinskih eksperata

Ozbiljnost kojom je PLAN B Fondacija pristupila u cilju pomaganja glazbenicima pokazuje i činjenica da je u svoj rad uključila i tim medicinskih eksperata koji sačinjavaju: prof. dr. Slobodan Savić, prof. dr. Ivanka Baralić-Obradović i prof. dr. Nikola Vojvodić.

Njihovim uključivanjem Plan B Fondacija je u mogućnosti da bolje ocijeni prioritetne potrebe onih osoba koje im se obrate za pomoć.

“PLAN B Fondacija je ozbiljna i mlada organizacija koja povećava svoje radne i profesionalne mogućnosti putem uključivanja medicinskih eksperata koji imaju znanje i kvalifikacije da nam daju pravi savet u svakom trenutku naših potreba”rekao je osnivač PLAN B Fondacije, Zoran Konević, te dodao: “Prezadovoljni smo njihovim dolaskom i dobrim namjerama da nam se pridruže.”

Cilj i želja PLAN B Fondacije je da pomogne profesionalnim rock’n’roll i pop glazbenicima koji se nalaze u ozbiljnim zdravstvenim problemima. “Mislim da je ovo pravi način da se pomogne glazbenicima koji imaju ozbiljne zdravstvene probleme. Na nama je da ovoj plemenitoj akciji damo osobni doprinos u skladu sa svojim mogućnostima”istaknuo je prof. dr. Slobodan Savić.

Prof. dr. Ivanka Baralić-Obradović naglasila je želju cijelog tima da se pomogne glazbenicima koji su svojim djelovanjem i glazbom pružili toliko zadovoljstva, a prof. dr .Nikola Vojvodić se nadovezao na njenu misao:  “Radi se o ljudima koji su svojim stvaralaštvom pomogli mnogima da sačuvaju optimizam i dobru volju u teškim vremenima.”

Humanitarnu inicijativu Fondacije među prvima su prepoznale dvije izdavačke kuće – Tesla Music i Jugoton / Croatia Records, koje su nedavno predstavnicima Fondacije uručile ček u iznosu od 1.500.000 dinara. Akciji su se priključili i mnogi glazbenici, a prva dva singla i spota “Zrno čarolije” i “Zagledan” za Fondaciju PLAN B objavili su Zvonimir Đukić Đule i Dragi Jelić.

1387 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail