Iznimno talentirana i nevjerojatno karizmatična mlada Riječanka, Antonela Doko, jedna je od najslušanijih i najuspješnijih izvođačica u Hrvatskoj!

Antonela je već prvim singlom “Voli me” (duet s Dinom Antonićem), objavljenim u travnju 2014. godine, privukla veliku pažnju slušateljstva i struke, a krajem iste godine uslijedio je i prvi samostalni singl “Ludi ti” koji je javnosti otkrio njezinu prirodnu vedrinu i potvrdio sjajne vokalne mogućnosti. Te 2014. godine Antonela osvaja nagradu “Moj prvi Music Pub” za najbolju mladu pjevačicu u istoimenoj emisiji urednika Zlatka Turkalja koja se emitira na 2. programu Hrvatskog radija. Krajem 2015. godine Antonela iznenađuje singlom “Onaj dan” koju je izvela na Zagrebačkom festivalu u siječnju, 2016. godine, te je njezina pjesma zavladala radijskim valovima. Antonela se tada predstavila kao jedna od najperspektivnijih izvođačica na našoj glazbenoj sceni, mjesecima držeći vrh nacionalne liste najslušanijih pjesama – HR top 40. Njezine iznimne vokalne sposobnosti i osebujna boja glasa te nevjerojatno zrele interpretacijske sposobnosti očarale su radijske urednike, ali i velik broj slušatelja diljem Hrvatske i regije!

Sljedeći singl, “Ta ljubav” svjetsku je premijeru imao u srpnju 2016. godine na Baltic Song Contestu u švedskom gradu Karlshamnu, gdje je Antonela kao najmlađa sudionica svojom interpretacijom, glasom i mladenačkom energijom osvojila treću nagradu i oduševila žiri sastavljen od najvećih glazbenih stručnjaka Europe, koji su se složili da je “njezina energija na pozornici zadivljujuća, njezin glas nevjerojatan, a komunikacija s publikom očaravajuća, iako ima samo 17 godina!”.

Pjesma je bila pri samom vrhu nacionalne top liste emitiranja, a u predbožićno vrijeme tamo joj se pridružio i Antonelin božićni singl “Božić”, pa je ova uistinu nevjerojatno talentirana pjevačica u jednom trenutku bila jedina izvođačica u Hrvatskoj koja je s dva singla bila prisutna na službenoj top listi radijskog emitiranja!

Kraj 2016. godine i početak 2017. bio je iznimno značajan za Antonelu. Početkom prosinca u Opatiji je održala prvi samostalni koncert u karijeri sa svojim bendom, a njezin singl “Onaj dan” završio je godinu na 14. mjestu najemitiranijih singlova u Hrvatskoj! Na Zagrebačkom festivalu 2017. godine, s pjesmom “Odlična stvar” osvaja odlično treće mjesto žirija, potpisuje ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom kao najmlađa izvođačica te joj radijska emisija Music Pub dodjeljuje nagradu za najbolju pjevačicu u 2016. godini! Za glazbenu nagradu Porin 2017. godine, Antonela osvaja dvije nominacije – onu za Novog izvođača godine te za Najbolju žensku vokalnu izvedbu te naposlijetku i osvaja nagradu Porin za najboljeg novog izvođača 2017. godine!

U prosincu 2017. godine njezina pjesma „Božić“ ponovno se uspinje na top ljestvice zahvaljujući reklami koju je snimila za jednog mobilnog operatera, a kraj godine i početak 2018. obilježio je singl „O čemu pričamo“ koji je Antonela izvela na jubilarnom, 65. Zagrebačkom festivalu.

Antonela surađuje s autoricama Ines Prajo i Arijanom Kunštek koje, uz svesrdnu podršku producenta i aranžera Ivana Popeskića, pripremaju njezin debitantski album koji bi svjetlo dana trebao ugledati tijekom 2018. godine.

Press Photo

Video spotovi

Naslov pjesme Ime Izvođača
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail