KUD SLOGA SATNICA ĐAKOVAČKA

KUD SLOGA SATNICA ĐAKOVAČKA – SATNICA JE SRCE SLAVONIJE

Poslušajte
Deezer
KUD Sloga Satnica Đakovačka predstavlja album “Satnica je srce Slavonije”
“Satnica je srce Slavonije”, album u izdanju Croatia Recordsa od danas je dostupan za slušanje na svim digitalnim platformama. Na albumu se nalazi dvanaest tradicionalnih pjesama u izvedbi kulturno-umjetničkog društva Sloga Satnica Đakovačka.

Kulturno-umjetničko društvo “Sloga”  nije samo svjedok prošlosti, već i graditelj budućnosti. Kroz radionice, seminare, igraonice, izložbe i nastupe, društvo potiče ljubav prema kulturnoj baštini, a ova predana zajednica odlučila se i za korak dalje, snimivši svoj prvi CD, koji postaje još jedan dragocjeni doprinos očuvanju i širenju ljepote okadije.

U proteklih 27 godina, neprekidnog djelovanja, kulturno umjetničko društvo “Sloga” ostvarilo je nevjerojatne uspjehe i zapažene nastupe u Hrvatskoj ali i u inozemstvu. Kroz rad s djecom i odraslima, folklornom skupinom, školom sviranja tambure, društvo njeguje raznolikost kulturne baštine svojega kraja.

Od šokačkog kola do bećarca, društvo “Sloga” predstavlja originalni folklor svojega kraja na smotrama folklora diljem Hrvatske, ali i na međunarodnoj razini, od Španjolske, Litve, Švicarske, Njemačke, Mađarske do susjedne BiH.

Album “KUD Sloga Satnica Đakovačka – Satnica je srce Slavonije” od danas je dostupan na svim digitalnim platformama.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail