Parni Valjak

Live in Pula

Poslušajte Posjetite stranicu izvođača
Itunes Amazon Deezer Webshop

Parni Valjak, najveći i najpopularniji hrvatski pop rock bend, 12. kolovoza 2016. godine prvi put u svojoj četrdesetogodišnjoj karijeri nastupio je u najimpozantnijem spomeniku antičkog graditeljstva, Areni Pula. Ova prvorazredna turistička atrakcija, čiji koncertni ugođaj rijetko koje mjesto može nadmašiti, bila je poprištem jednog od najljepših koncerata u karijeri Parnog Valjka – rock zvijezde su svirale pod zvijezdama!

Upečatljiva scenografija za koju je bila zadužena Promo logistika krasila je pulsku Arenu, a Eldrina vrhunska produkcija oduzimala je dah, stoga je Croatia Records, diskografska kuća kojoj Parni Valjak vjeruje, odlučila zabilježiti ovaj nezaboravni koncert i objaviti ga kao dvostruki CD i Blu-ray “Live in Pula”!

Ovo izdanje jedno je od najiščekivanijih ove godine i apsolutno će opravdati, ako ne i nadmašiti, sva očekivanja. Sjajne fotografije Ivana Pečeka, likovno oblikovanje dvojca Kazinoti & Komenda i sve to pod budnim okom urednice izdanja i producentice snimanja Nikoline Mazalin značilo je samo jedno – Parni Valjak u sastavu Aki Rahimovski, Husein Hasanefendić Hus, Marijan Brkić Brk, Zorislav Preksavec Preksi, Berislav Blažević Bero i Dado Marinković dobio je izdanje koje predstavlja novi vrhunac hrvatske glazbene produkcije! Parni Valjak jedan je od onih bendova koji su nabolje mijenjali glazbu na ovim prostorima, bili pokretač čitavog vala pop i rock grupa i isporučili nisku hitova koji će zlatnim slovima biti upisani u povijest hrvatske diskografije. No, Parni Valjak tu ne staje; oni stvaraju i dalje nove pjesme jer njihova publika to zaslužuje!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail