Kiki & Piloti

Greatest Hits Collection

Poslušajte
Itunes Deezer Webshop

Legendarni Piloti popularnog glazbenika Kikija Lesendrića jedan su od najcjenjenijih sastava osamdesetih godina prošlog stoljeća, a zaživjeli su u samom jeku novog vala dok se kasnije okreću pop i rock zvuku prepoznatljivog potpisa. Takav zvuk doveo ih je na poziciju jednog od najpopularnijih bendova do ranih devedesetih godina. Piloti prestaju postojati 1997. godine, a 12 godina kasnije revitalizira se ovo ime u obliku Kiki Lesendrić & Piloti sve do danas kada imamo priliku u rukama držati novo kompilacijsko izdanje “Greatest Hits Collection”.
Na ovom CD-u nalazi se 15 pjesama od rane faze Pilota do novijih godina djelovanja benda – “Ne veruj u idole”, “Novo odelo”, “Svi smo mi ponekad anđeli”, “Kao ptica na mom dlanu”, “Tajna je u tebi skrivena”, “Uvek te đavo nađe lakše nego ja” i “Još jedna pijana noć” samo su dio hitova uz koje su mnogi proveli najljepše trenutke.

Izdanje “Greatest Hits Collection” Kikija & Pilota savršena je najava novog studijskog albuma koji će Kiki objaviti u suradnji diskografskih kuća Croatia Records i PGP-RTS, a kojim će još jednom potvrditi status jednog od najcjenjenijih glazbenika i kantautora naših prostora. Za njega su pisali i oni najveći poput Đorđa Balaševića, ali je većinu pjesama radio upravo sam što ga je i dovelo do popularnosti, kako među publikom tako i u drugim glazbenim krugovima.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail