Top novosti

Vanna potpisala novi ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Croatia Records i najavila novu pjesmu

U prostorijama izdavačke kuće Croatia Records, jedna od naših najpopularnijih pjevačica i vlasnica najboljeg vokala na sceni, Vanna je potpisala novi ekskluzivni ugovor kojim je produžila svoju suradnju s najvećom diskografskom kućom u regiji. Nakon Mije Dimšić, Davora Radolfija, Ivane Kovač, Vladimira Kočiša Zeca, Opće Opasnosti, Mije Negovetić i drugih, Vanna je još jedno veliko ime koje je dio Croatia Records obitelji.

“S etabliranim izvođačima potpisuju se dugoročne suradnje. Vanna je definitvno jedna od njih, a posebno nam je drago da je pokazala svoju vrijednost i kao autorica. Ona je posebna, inteligentna glazbenica i njeno sazrijevanje u odličnu kantautoricu želimo pratiti i dalje jer smo uvjereni da još puno toga treba ima za reći”, rekao je zadovoljno Želimir Babogredac, direktor Croatia Recordsa.

Svoje zadovoljstvo novim ugovorom nije krila ni Vanna: “Vjerujem da smo na obostrano zadovoljstvo produžili našu suradnju i da smo spremni  za nove projekte. Jako sam zadovoljna tretmanom u svojoj diskografskoj kući i zajedničkoj promociji oko pjesama i posljednjeg albuma Izmiješane boje nagrađenim i Porinom u kategoriji najboljeg pop albuma. Vodim se time da nikad ne valja spavati na lovorikama slave pa sam već u pripremi novih pjesama koje će se pojaviti na novom albumu. Album Izmješane boje bio je možda i svojevrsni pilot projekt za mene jer ga uglavnom autorski potpisujem, ali sretna sam što su pjesme na njemu tako dobro prihvaćene. Nije bilo lako riskirati kao autor pogotovo kad glazbena industrija traži uvijek neka mlađa i nova imena, pa sam zato sretna što i mlađe generacije u mojim pjesmama pronalaze neke pjevačke izazove.

Nakon odličnog uspjeha pjesme Junaci, nastaloj u suradnji s Rubikon Sound Factoryjem koja je već tri tjedna u samom vrhu top liste najemitiranijih domaćih singlova, mnogobrojnu Vanninu publiku razveselit će najava njenog novog, autorskog singla Puna memorija, koji je vješto aranžmanski upakirao Goran Kovačić Gorky. Novi singl Puna memorija, balada je i svojevrsni je nastavak na pjesmu Loš trenutak koja je postigla veliki uspjeh. Spot je također u izradi, a kako zvuči i izgleda vidjet ćemo za nešto manje od mjesec dana. 

3604 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail