Novosti

Zdravko Škender ima emotivnu božićnu pjesmu Božić bez tebe

Miris bakalara, fritule, kićenje bora, darovi te ljubav koja je odisala svakom prostorijom obiteljske kuće od djetinjstva me vezuju uz Božić. Slavlje rođenja Isusa Krista uvijek je bilo posebno sretan dan u mojoj obitelji, u tom duhu slavim ga i danas i volio bih da mogu zagrliti svoje roditelje kojih više nema. Možda neki naši najbliži nisu više pokraj nas, ali zato su u nama sačuvana sjećanja na zajedničko blagovanje, na ljubav koju osjećamo i godinama nakon što su napustili ovaj svijet”, rekao je Zdravko Škender predstavljajući svoju novu božićnu pjesmu Božić bez tebe.

Povjerenje je poklonio svojm vjernom timu autora i suradnika kojeg čine Ljubo Šeperić, Željko Pavičić i Mario Mikšić.  

Singl je povezan s pandemijom koronovirusa koja je ujedinila cijeli svijet jer ove godine će mnogi ostati usamljeni za Božić. Pjesma Božić bez tebe nije tipična, a Zdravko Škender – nositelj zlatnih, platinastih, čak i dijamantnih naklada za nekadašnji Jugoton u 1980-ima, ovim singlom spotom želi poslati pozitivnu poruku. “Bez obzira na Covid-19 koji nas je sve pogodio emotivno, zdravstveno i materijalno, ostaje nada će sutra biti bolje. Ništa ne traje vječno, ni sreća ni tuga, i ovo će proći i doći će bolji dani. Doživio sam veliki gubitak početkom godine, ali sve je život – i svjetlo i mrak, pa nijedno ni mene ne zaobilazi. No, treba tražiti motiv za dalje i smisao života. Mene je iz ponora mraka iščupala prvo glazba, a onda mi se dogodila nova ljubav. Ljubav je smisao svakog života i ta ljubav dala mi je energiju da nađem sunce ispod ovog sivog neba“, ističe Škender.

Dok situacija s koronavirusom ne utihne i glazbene pozornice se ponovno ne otvore, nastavlja stvarati s timom iz menadžerske agencije Lupo Music, s kojima surađuje već tri godine i s kojima je iznjedrio hitove Oprosti mi, majko i Dalmacijo, jer njegova ga vjerna publika u Sloveniji, Makedoniji i Hrvatskoj već dugo iščekuje.

856 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail