Top novosti

Vojko V objavio novi album!

Dočekali ste taj dan – “DVOJKO” je vani

Evo ga opet, dolazi… Vodeće regionalno hip-hop ime, čiji glazbeni životopis sadrži šest nominacija i tri nagrade Porin, milijunske preglede spotova na YouTubeu i stotine koncerata diljem regije, Vojko V, objavio je drugi nastavak svoje albumske trilogije!

Ako ste mislili da je liveom prvog albuma “Vojko” napunio i razulario koncertne prostore, niste spremni na ludilo koje slijedi na koncertima diljem regije kad krene Vojkov Tour Life, počne Bunga Party, poteče Vino, a niz usne skliznu svi Dvojkovi bengeri.

“DVOJKO” je dostupan za preslušavanje na streaming platformama, kao i za narudžbe na webshopu, a uz već dobro poznate hitove “Moja lipa”, “Umoran”“TT-33”“Evo me opet” i “Saborska penzija”, na albumu vas čeka devet novih pjesama. Koja je poveznica Šerbedžije i Šukera, kako je Rihanna nadahnula Vojka i šta je iduće u njegovom tour lifeu?

Dječačka “Drama”, “Istina” i “Firma” utabali su put “VOJKU” i “DVOJKU”, a ne treba zanemariti ni dva “Foldera” Kiše Metaka, kao i Vojkov projekt s AC3PO-om “Kuje i laseri”, redom kultna izdanja koja su Vojka podigla na tron regionalnog hip-hopa. Koliko likova repa bolje? NIKOLIKO!

Ne budi u dvojbi, klikni na DVOJKA!

 

1543 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail