Novosti

U prodaji “The Best of Collection” Davora Radolfija

Edicija “The Best of Collection” proširena je još jednim odličnim izdanjem čiji je nositelj Davor Radolfi, jedan od najpoznatijih izvođača latino glazbe na ovim prostorima.

Uz prateći bend Ritmo LocoDavor Radolfi ove je godine proslavio 30 godina uspješne karijere velikim slavljeničkim koncertom na Ljetnoj pozornici u Opatiji, a među pjesama koje je te večeri izveo našle su se i pjesme s ove kompilacije.

Prva na listi je njegova poznata pjesma “Na bačvama vina” koja je prošle godine dobila svoju moderniju verziju i u kojoj je gost Ricardo Luque. Novi aranžman Radolfijevog hita napravio je Tomislav  Modrić kako bi bila još bliža latino štihu, a na nju se odlično nadovezuju hitovi “Pred tvojim vratima”“Sanjao sam da te volim”“1,2,3 Marija”“Sara, Sara” koje odlikuje brzi plesni ritam. Prekrasnim baladama “Tvoje ime kao ime ruže”“Neka živim kako živim” i “Kada uistinu voliš ženu” koje su ujedno i najznačajnije pjesme u  Radolfijevoj karijeri završava se niz od šesnaest pjesama koliko ih sadrži kompilacija “The Best of Collection”.

Izdanje “Davor Radolfi & Rtimo Loco – The Best of Collection” možete kupiti po cijeni od 49 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.

2316 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail