Novosti

Singlom “Heroina” bend Sanya D Rio najavio koncert u Beogradu

Nakon što su pod okriljem izdavačke kuće Jugoton Croatia Records objavili svoje treće studijsko izdanje “U priči bez kraja”, beogradski sastav Sanya D Rio predstavlja spot za pjesmu “Heroina”.

Glazbu i aranžman, kao i na čitavom albumu, potpisuje Muki Dumonjić, dok tekst supotpisuju supružnici Sanja i Muki Dumonjić. Ovom pjesmom bend nastoji potaknuti sve žene na njegovanje autentičnosti, a osim Sanje, u spotu se pojavljuje njezina kćer Nora.

“Ovim spotom nastojimo ohrabriti sve žene te ih potaknuti da svojim primjerom pokažu koliko možemo biti snažne. Simbolična pojava moje kćerkice Nere šalje poruku da smo mi Heroine u očima naše djece i da im trebamo biti svjetionik, uzor i podrška na njihovom putu odrastanja”, poručila je Sanja Dumonjić.

Ove godine grupa Sanya D Rio obilježava 15 godina svog glazbenog putovanja, a proslavit će ga koncertom koji će se održati 15. prosinca u beogradskom Domu kulture Studentski grad. Tom će prigodom izvesti pjesme s prethodnih albuma i ujedno promovirati spomenuti album “U priči bez kraja”. Svojevrsni je to početak regionalnih koncertnih aktivnosti koje bend priželjkuje u nadolazećoj 2023. godini.

 

94 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail