Top novosti

Pozivamo Vas na promociju albuma “Pavle Miljenović Quintet – Arrival”

Pozivamo Vas na promociju albuma “Arrival”  te druženje s Pavlom i kvintetom, u subotu, 4. lipnja, u 18 sati u prostoru Kulturnog centra Mesnička, na adresi Mesnička 12.

Svoje utiske i komentare o novom albumu, tom će prigodom podijeliti Pavlovi dugogodišnji prijatelji i veliki jazz znalci,
Nikica Gilić Davor Hrvoj.

Jazz gitarist Pavle Miljenović ovog je mjeseca objavio novi album sa svojim Quintetom, imena “Arrival”. “Arrival” je i prvi singl s Pavlovog trećeg autorskog albuma, ujedno i drugog albuma s kvintetom. Pavle iza sebe ima dva studijska albuma praćena izvrsnim kritikama i prihvaćanjem publike koja nije samo ograničena isključivo na ljubitelje jazz glazbe. Osim što je vrhunski gitarist, Pavle je i skladatelj koji autorski potpisuje sve kompozicije na albumu, a u njegovim aranžmanima suvremeni jazz zvuči zanimljivo i kompaktno. Na “Arrivalu” su mu se i ovog puta pridružili dugogodišnji suradnici i redom vrsni jazz glazbenici – Saša Nestorović na saksofonu, Hrvoje Galler na klaviru, Zvonimir Šestak na kontrabasu i Borko Rupena na bubnjevima.

981 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail