Novosti

Pjesmom “Kockar” Dario Duvnjak započeo solo karijeru

Talentirani kantautor Dario Duvnjak, kojega smo imali priliku gledati u ulozi frontmena grupe Dusty Hats, započinje solo karijeru pjesmom “Kockar”.

Novi singl poletnog ritma neodoljivo podsjeća na dobre, stare pop rock hitove osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća, a moderna produkcija, sjajne vokalne dionice i čvrsta svirka čine ga iznimno svježim i radiofoničnim. Glazbu i tekst potpisuje upravo Dario, koji uz producenta Dragomira Herendića supotpisuje i aranžman. Na pjesmi su osim Darija svirali Adrian Borić za bubnjevima te Dragomir Herendić na bas gitari i klavijaturama. U video spotu produkcijskog tima Artemme production pojavljuje se sjajna Andreja Žarak, čije su plesne dionice upotpunile priču prvog singla mladog kantautora.

Godine 2018. ovaj je glazbenik nastupio u showu Zvijezde gdje je ostvario odličan uspjeh ušavši u samu završnicu natjecanja. Samo tri godine kasnije svjedočimo velikom napretku Darija kao pjevača, svirača, ali i autora. Domaća glazbena scena dobila je još jednog snažnog predstavnika pop rocka, a željno iščekujemo vidjeti i čuti što će nam ovaj kantautor donijeti u budućnosti.

839 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail