Top novosti

Nova pjesma Jasne Zlokić i nastavak suradnje s diskografskom kućom Croatia Records

Glazbena diva Jasna Zlokić još je jedna u nizu renomiranih izvođača koji su produžili svoju suradnju s najvećom diskografskom kućom Croatia Records. Ekskluzivni petogodišnji ugovor Jasna Zlokić i Želimir Babogredac, direktor Croatia Recordsa, potpisali su u audiovizualnom studiju Croatia Recordsa.

Nastavak je to dugogodišnje suradnje s jednom od naših najboljih pjevačica koja je i svoju prvu singl ploču Nina nana objavila 1982. za tadašnji Jugoton. S pjesmom Zdenka Runjića i Jakše Fiamenga osvojila je i nagradu kao najbolja debitantica na Splitskom festivalu.

Raduje me što sam tu u svojoj kući, ovdje sam ko doma, dobro se osjećam. Potpisala sam ugovor na nekoliko godina jer kod mene sve ide na dugo. U narednom vremenu se nadam nekim lijepim pjesmama i onda vjerojatno albumu. Nekad prije si odmah snimao album, pa se tu možda našlo nekih pjesama koje nikad ne bi snimio. Danas ide drugačije, temeljitije, singl po singl. Tako će biti i sada.“- rekla je Jasna.

Osim novog ugovora, Jasna Zlokić objavila je i novu pjesmu i to nakon punih deset godina. Pjesma Potrošilo nas vrime, autora Vjekoslava Dimtera i Damira Bačića u aranžmanu Ante Gele, osvojila ju je na prvo slušanje.

“Presudila je želja da nešto napravim. Na jednom neobaveznom druženju rekla sam Damiru Bačiću da mi napiše koju lipu pismu. I on se vrlo brzo javio, priključio nam se Ante Gelo i tako je krenulo. Onda nas je malo omeo lockdown, ali s druge strane to mi je dalo vremena da se stopim s pjesmom, a moram priznati i da sam se već emotivno vezala za nju pa mi često izmami suzu. Htjela bih da se svi zbližimo s tom pjesmom i da nam ona napuni dušu. Cijela situacija u kojoj se nalazimo nije ugodna, pa još i potres u Zagrebu, i zato nam treba neke ljepote. Deset godina nisam imala novu pjesmu i sad je vrijeme da nastavim. Nova pjesma je jedna lijepa balada i naslonit će se na sve moje velike pjesme Ne znam koji vjetar puše, Povedi me, Moj anđele,..”, nastavila je Jasna.

Naime, posljednji studijski album Dueti objavljen je 2010. godine, a na njemu je Jasna s najpoznatijim pjevačima poput Olivera Dragojevića, Arsena Dedića, Gorana Karana, Marijana Bana, Željka Bebeka, Gibonnija, Akija Rahimovskog i ostalima otpjevala najpoznatije pjesme iz njihove i svoje karijere. Jedan je to od njoj posebnih albuma jer je s odabranim kolegama, ujedno i prijateljima, otpjevala najljepše pjesme.

“Pjesma je ono što me najviše obraduje. Sav luksuz u kojem netko uživa poput dobrog šampanjca, dobrog hotela, auta, jahte je nešto prolazno. Izguštaš se pa ih mijenjaš, a dobra pjesma ostaje zauvijek. Uz nju se netko raduje, veseli i to je nešto što si trajno dao svima koji je prepoznaju. U jednostavnosti se uvijek kriju velike stvari”, zaključila je Jasna.

2717 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail