Novosti

“Nocturno” Crvene jabuke, najprodavaniji album u Hrvatskoj, uskoro i na vinilu!

Objavljen krajem prošle godine za Croatia Records, album “Nocturno” pop rock velikana Crvene jabuke zasjeo je na prvo mjesto najprodavanijih albuma u Hrvatskoj. Album je najavljen hitovima “Čuj to” i “Berlin”, a novi hit “Grade moj” ne silazi s top lista, uključujući i HR top 40. Dvadeseti albumlegendarnog, jednog od najdugovječnijih i diskografsko najaktivnijih bendova, sastoji se od 15 pjesama ispunjenih čistim emocijama, ljudskim, ali i onima prema rodnom gradu Crvene jabuke, Sarajevu. Žera i glazbenici okupljeni oko njega napravili su savršeni spoj njihovih prepoznatljivih balada, ali i pjesama s neštožešćim riffovimaAlbum će uskoro biti objavljen i na vinilu, a ono što će krasiti ovo izdanje jesu naslovnice svih albuma Crvene jabuke koje je radio njihov prijatelj i dugogodišnji suradnik, vrhunski grafički dizajner Davor Papić kojemu su posvetili i naslovnicu albuma.

Crvena jabuka je i jedan od koncertno najaktivnijih bendova naših prostora, a sljedećih tjedana put će ih odvesti daleko od Hrvatske. 23. veljače nastupaju u austrijskom Stadtsaalu s Divljim jagodama, 1. ožujka su u Beču, 9.3. u nizozemskom Geleenu, 12. i 13.3. u irskom Corku i Dublinu, a dan kasnije u Londonu. Engleski nastup dolazi 16 godina nakon rasprodanog koncerta u legendarnoj Astoriji. Ne sumnjamo kako će i ovi nastupi doživjeti isti status.

Album “Nocturno” Crvene jabuke možete kupiti po cijeni od 99 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa i na sljedećim linkovima:

Webshop: https://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=999028
Amazon: https://amazon.com/dp/B07L13Y592
iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/id1445147593
Deezer: https://deezer.com/album/79487392

Foto: Marko Šolić

3263 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail