Novosti

Najljepši dueti Kemala Montena od danas u prodaji!

Novi album “Dueti” Kemala Montena izdanje je koje se od danas može naći na tržištu. Blistavu karijeru najpopularnijeg i najomiljenog sarajevskog kantautora obilježili su mnogobrojni dueti s najvećim glazbenim zvijezdama, a čak osamnaest njih našlo je svoje mjesto na ovom albumu.

Kompilacija započinje hitom “Daleko” autora Zlatka Arslanagića koju je uglazbio Boris Novković i otpjevao s Montenom. Svoj veliki hit “Nije htjela” koji i autorski potpisuje, Kemal je otpjevao u duetu s Oliverom Dragojevićem, a jedan od nezaobilaznih je i hit “Ovako ne mogu dalje” s Danijelom Martinović koji je prvi put objavljen na kompilaciji Kemo i prijatelji “Hvala svima” 2000. godine.

Kemal je često pjevao duete sa svojim prijateljima stoga su na ovoj kompilaciji i pjesme: “Ja se nadam” s Arsenom Dedićem, “Ti si bila život pravi” s Gabi Novak, “Sve dok bude bilo i nas dvoje” s Terezom Kesovijom, “Nakon toliko godina” s Paulom Jusić, “Ni u tvom srcu” s Radom Šerbedžijom, “Nekako s proljeća” s Crvenom jabukom i mnoge druge. Na albumu “Dueti” nalazi se i live verzija velikog hita “Bacila je sve niz rijeku” koju su otpjevali Kemo i Žera. Ovu pjesmu Monteno je napisao za grupu Indexi 1975. godine, a pjesma je postala evergreen.

Album “Dueti” Kemala Motena po cijeni od 79 kuna potražite na svim prodajnim mjestima Croatie Recordsa te na sljedećim poveznicama:

Webshop
iTunes
Amazon
Deezer

2762 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail