Novosti

Mahkey najavio koncert u Saxu! – Novim singlom na korak do objave albuma prvijenca

Mahkey s novom pjesmom “Samo nek se sevdah vrati” korak je do svog prvog studijskog albuma “Osobni karton izbjeglice”.

Cijelu priču započeo je pjesmom “Kada ljubav zavija” koja je označila novu eru u njegovoj karijeri, ali i životu. Kasnije je svakim singlom komadić po komadić otkrivao svoju životnu priču – od ljubavne tematike do ovisnosti – u pjesmama je progovarao o svemu što je prošao u svojih 30 godina života.

Promocija albuma prvijenca održat će se u četvrtak, 12. listopada u klubu Sax!. Kroz objavljene pjesme i spotove istaknuo je svoju sviračku energiju, ali i emotivnu stranu, što će sad publika moći i uživo čuti. Besplatne ulaznice dostupne su putem platforme Entrio.

Album uskoro izlazi, a Mahkeyja su već dočekali sjajni komentari zbog interpretativnih razloga i emotivne priče koja stoji iza cijelog albuma, koja na nimalo patetičan način traži svjetlo na kraju tunela. U ovom smislu tunel je ljudska duša ranjenog srca u potrazi za osmijehom i srećom, novim životom.

Svoju glazbu opisuje kao da je Božo Vrećo postao pjevač Nirvane, odnosno kao grunge sevdah. Takav spoj zadržala je i njegova posljednja autorska pjesma “Samo nek se sevdah vrati”. Za aranžman i produkciju pjesme zaslužan je Rejhan Okanović, koji potpisuje i produkciju čitavog albuma. Kako bi i vizualno predstavio priču, snimljen je i videospot u produkciji Dinka Čvorića Doringa.

Mahkey, punog imena Mahir Kapetanović, glazbenoj javnosti otprije je poznat kao sudionik TV showova The Voice Hrvatska i A strana. Nakon pridruživanja obitelji Croatia Records svoju životnu ispovjest odlučio je podijeliti s publikom, a najbolji način za ispričati svoju priču našao je upravo kroz glazbu.

199 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail