Novosti

Klapa Puntamika osvaja novom ljubavnom baladom “Romantični vojnik”

Najavljujući radosno novi studijski album, klapa Puntamika predstavlja pjesmu “Romantični vojnik”.

I ovaj put riječ je o ljubavnoj baladi nastaloj u DMD Glazbenoj Manufakturi, čime popularni zadarski tići još jednom pokazuju svu raskoš glazbenog izričaja praćenu vrhunskom audio i video produkcijom. Za glazbu je zaslužan Denis Maričić Dendo, koji s Markom Dunatovom supotpisuje i stihove. Aranžman i vokalni aranžman posložio je profesor Tomislav Pehar, u čijem je studiju Music 4 life pjesma i snimljena. 

Klapa Puntamika vratila se na područje Općine Vrsi koja je dobrotom načelnika Luke Perinića i mjesne turističke zajednice, otvorena srca stala iza ovog projekta, na čemu im klapa najljepše zahvaljuje. Motorni brod Tarara, Konoba Tarara, uz ljepote vrškog kraja te stoljetno svetište Gospe od Zečeva, bili su predivna plavetna pozornica za ovu glazbenu priču. Predivnoj Ivi Mijolović i ovoga puta povjerena je ženska uloga u spotu. 

Nakon uspješnice “Lipota se zoveš” i preranog oproštaja od člana klape, Roka Jelića, glazba je morala krenuti dalje u život koji sa sobom nosi i tuge i radosti, ali uvijek pjesmu. Brodeći vrškim akvatorijem i šetajući neponovljim vrškim plažama, uz svetište Gospe od Zečeva, pjesma bistrinom neba i mora najavljuje početak proljeća, vjeru u bolje sutra i ono što uvijek čini smisao. A to je ljubav. Ljubav koja će nas, duboko vjerujemo, iz ovih teških vremena izvući i učiniti nas još boljima.

921 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail