Novosti

“Kino i kokice” grupe Bang Bang od danas ekskluzivno na digitalnim platformama

Treći studijski album grupe Bang Bang nosi naziv “Kino i kokice” te se od danas može poslušati na streaming platformama

Već sljedeći tjedan u prodaji će se naći i fizičko izdanje na CD-u, a novi album zaživiti će i u koncertnom prostoru, i to u Boogaloou 7. listopada na promociji albuma, za koju Bang Bangovci pripremaju puno iznenađenja. Ovaj koncert ujedno je i proslava 10 godina rada benda koji je ostavio trag podarivši nam neke od fantastičnih hitova poput “Imam”, “Superstar”, “Sebi dovoljni”, “Kako stoje stvari”, “Papar i sol”

Iza sebe imaju dva albuma i dvadesetak singlova i spotova, a i danas uživaju u svom poslu kao i prvog dana kada su se okupili i predstavili singlom “Nešto me pogodilo” te osvojili nagradu Instituta hrvatske glazbe za najviši ulaz novog izvođača na HR Top 40. Jedan od svojih najvećih hitova, “Imam”, predstavili su na 62. Zagrebačkom festivalu, a on im donosi Porina za Novog izvođača godine. U lipnju 2015. godine Bang Bang objavljuje album prvijenac pod nazivom “Bez obzira na sve”, a godinu završava kao najbolji mladi bend na dodjeli “Mega Muzika Awards 2015”.

I nakon svih ovih uspjeha, samo su nastavili raditi i graditi uspješnu karijeru. Nakon rođendanskog koncerta u klubu Boogaloo, Bang Bang planira slavljeničku koncertnu turneju po Hrvatskoj, ali i snimanje best off albuma s akustičnim obradama najvećih hitova.

Foto: Raul Brzić

205 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail