Top novosti

J.R. August ima novi datum koncerta u Lisinskom

Veliki koncert J.R. Augusta koji se trebao održati 15. listopada, zbog radova na sanaciji posljedica potresa u hramu glazbe, Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, odgođen je za 17. travnja sljedeće godine. J.R. August osvojio je publiku i kritiku svojim neprikosnovenim talentom, a u Lisinski dolazi u pratnji orkestra i zbora. No, svi oni koji su se zaželjeli J.R.-ovih nastupa uživo večerašnji u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti ne smiju propustiti.
 

Foto: Davor Birt

15. veljače J.R. August u pratnji benda i zbora održao je u Hrvatskom glazbenom zavodu fantastičan koncert, nedavno objavljen na dvostrukom CD-u i Blu-rayu, a danas na J.R.-ovom YouTube kanalu možete uživati i u live snimci pjesme Change of Seasons – ipak je prvi dan jeseni. Kad pogledate i čujete J.R.-a shvatit ćete da se radi o nečem izvanrednom, zavest će vas svojom pjesmom nakon čega ćete ga se teško riješiti.

Live at Hrvatski glazbeni zavod donosi 14 pjesama izvedenih u pratnji benda i zbora, od kojih dvije koje se po prvi put nalaze na nosaču zvuka, The Misanthropist i The Exorcist, a s kojim J.R. najavljuje rad na novom studijskom albumu. Prvo J.R.-ovo live izdanje opremljeno je sjajnim slikama autora Davora Birta i Luke Smuka koje će vam još bolje približiti atmosferu koja je vladala tu večer u prekrasnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda. Naslovna fotografija djelo je Roberta Pavića, a likovno oblikovanje izdanja potpisuju Klasja&Zita. Režiju koncerta snimljenog u suradnji Croatia Recordsa s Hrvatskim društvom skladatelja potpisuje Marko Zeljković Zelja, ton majstor je Dražen Završki dok miks i mastering potpisuje Goran Martinac (Croatia Records Studio).

Naslovna fotografija: Roberto Pavić
Likovno oblikovanje: Klasja&Zita

Izdanja J.R. August – Live at Hrvatski glazbeni zavod na Blu-rayu (uz download kod snimke koncerta) i dvostrukom CD-u nabavite po cijeni od 99 kuna u prodavaonicama Croatia Recordsa te svim bolje opremljenim CD shopovima diljem regije.

Naslovna fotografija: Luka Smuk

1965 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail