Novosti

Hvaljeni “Monologue” Mije Dimšić od danas u prodaji i na LP-u

Jedna od najpopularnijih mladih kantautorica, Mia Dimšić, prošle jeseni je na svoj rođendan objavila novi album “Monologue”, a od danas je u prodaji i LP izdanje albuma. 

“Monologue” je prvi njezin album na engleskom jeziku, a donosi talentiranu pjevačicu i kantautoricu u novom svjetlu.

“‘Monologue’ je ostvarenje velikog sna. Sve pjesme na njemu nastale su u posljednje dvije godine, ali u mojoj mašti on postoji puno puno duže. ‘Monologue’ je ime dobio po svojoj prvoj i zadnjoj pjesmi, ali i ideji da je svaka pjesma koju napišem djelić mog neprestanog unutarnjeg monologa. On je ponekad tužan i destruktivan, ponekad euforičan i naivan, ponekad nešto sasvim stoto, ali na kraju dana, samo mi je važno da je iskren. Nadam se da će to osjetiti i slušatelji.” – navodi Mia o albumu.

Album je u utrci za najprestižniju glazbenu nagradu Porin, u kategoriji Album godine, a sadrži jedanaest pjesama među kojima je “Guilty Pleasure” s kojom je Mia predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 2022. godine u Torinu. Iza pjesama na albumu stoji uigrani autorski tim, koji uz Miju čine Damir Bačić i Vjekoslav Dimter. Na svom YouTubeu kanalu objavila i videa za sve pjesme s albuma, koja su nastala u produkciji CMC televizije.

Album je dostupan po cijeni od 20 eura su na svim prodajnim mjestima Croatia Records te putem webshopa.

236 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail