Novosti

Glazbenici udružili snage: Naš grad zahvala je svim zdravstvenim djelatnicima

Glazbenice i glazbenici udružili su snage i snimili pjesmu posvećenu najvećim herojima ovog teškog razdoblja – svim zdravstvenim djelatnicama i djelatnicima. Tantijeme će donirati udruzi  Palčići te pozivaju i vas da učinite isto.

Pjesma Naš Grad pogonjena je zahvalom, nadom i zaraznim optimizmom, svime onime što zdravstveni djelatnici bezuvjetno pružaju svaki dan. Izvođači koji sudjeluju u ovoj jedinstvenoj, pozitivnoj priči su David Magdić, Gabriella, Darko Bakić (Buđenje), Stefany, Albina Grčić i Neven Stipčić te djevojčica Adela koja je glas djece – svih Palčića. Uključeni su izrazili ogromnu sreću i zadovoljstvo time da imaju priliku pokazati dio svoje osobne zahvalnosti kroz pjesmu.

Autori glazbe i teksta, David Magdić i Leonardo Kapetanović, u užoj obitelji i prijateljima imaju nekolicinu zdravstvenih djelatnika te su upoznati koliko je njima i njihovim obiteljima ovo težak i naporan period pun izazova. “Ovo je pjesma za sve one koji i nakon 36 sati dežurstva nastavljaju pružati vjeru, nadu i bezuvjetnu ljubav, ali i za svaku intimnu priču ljubavi, zahvale i srodnih emocija“, riječi su autora.

Videospot zrači pozitivom i intimnom zahvalom kao spoj videa i fotografija naših heroja, zdravstvenih djelatnika, te videozapisa koji su izvođači samostalno snimili. Za montažu spota zaslužan je Luka Primorac.

Račun za donacije udruge Palčići
IBAN: HR7024070001100658569

David Magdić, Gabriella, Darko Bakić, Stefany, Albina & Neven Stipčić – Naš Grad

null

3270 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail