Novosti

Emotivni Luka Basi oženio se u novom spotu “U bijelom”

Nakon hitova “Upalimo ljubav” (duet s Lanom Jurčević) i “Istrijanko, ružo moja”, koje su mu obilježile ljeto i donijele veliki uspjeh, Luka Basi je krajem kolovoza nastupio na Aurea festu u Požegi s pjesmom “U bijelom” koju potpisuju Raay i Robert Pilepić.

Novi singl Luke Basija najemotivnija je njegova posveta ljubavi do sada. Danas je brak sve manje na cijeni, no ne i romantičnom Luki, jednom od najperspektivnijih mladih pjevača na glazbenoj sceni, koji vjeruje da je vjenčanje uzvišen čin obećanja vječne ljubavi stoga ga je odlučio opjevati, osjećajno kako to samo on zna.

“Kad sam prvi put čuo pjesmu, zaljubio sam se jer na jedan sasvim originalan način govori o vječnoj temi koja je aktualna od pamtivijeka. Volim prisustvovati vjenčanjima, priznajem da čak lako pustim suzu, zbog čega me onda prijatelji zezaju da ću na svom plakati kao malo dijete, ali ne mogu si pomoći. Do tada još ima vremena, mladenku tražim, ali sam pjesmu za vlastito vjenčanje pronašao, hahahaha”, kaže simpatični Luka.

Predivna pjesma zahtijeva jednako impresivnu ekranizaciju pa su Luka i ekipa Raay Productiona radnju spota smjestili u čarobnu Italiju na jezero Lago di Garda, a Luka se izvrsno snašao u ulozi mladoženje.

5305 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail