Top novosti

Duško Lokin – promocija novog albuma “Ti samo ti”

Naš popularni pjevač zabavne glazbe Duško Lokin predstavio je svoj novi album “Ti samo ti”.

Promicija je, uz prisustvo velikog broja novinara, kolega i gostiju, održana u predivnoj atmosferi novouređenog vrta Croatia Recordsa.

Duško Lokin, pjevač koji je u bogatoj pjevačkoj karijeri snimio 25 LP izdanja, preko 30 singlica i nebrojeno puno CD-a i kaseta, ni u 81. godini života ne miruje. I dalje snima nove pjesme i izdaje nove albume. Nakon duže pauze i nesretnih događaja u obitelji, shvatio je da je rješenje u radu i aktivnom pjevanju od kojeg se na kratko vrijeme oprostio misleći da je to zauvijek.

Na promociji albuma, osim urednika izdanja Darka Derviševića i glasnogovornice CR-a, Klaudije Čular, govorio je direktor Croatia Recordsa, Želimir Babogredac i podsjetio mlađe kolege na neka vremena kad je Duško Lokin bio najprodavaniji izvođač bivše jugoslavenske pop – zabavne scene.

“U to vrijeme, osim što smo pjevali sve njegove pjesme, kopirali smo čak i njegov modni izričaj”, rekao je Babogredac.

Na kraju promocije Lokin je održao emotivan govor. Toni Eterović i Blaž Andračić kao producenti i autori većine pjesama s albuma govorili su o kvaliteti singlova i sinergiji raznih autora koje je ovo izdanje ujedinilo u antologijsku glazbenu priču.

Na albumu se nalazi deset pjesama. Naslovna pjesma “Ti samo ti” već je postala regionalni hit, a brojevi pregleda videospota na You Tube kanalu nezadrživo iz dana u dan rastu.

Lokin je za ovo izdanje pozvao i nekoliko gostiju s kojima je otpjevao duete. Prije svega, na pjesmi “Ljubavi jedina” gošća mu je Tereza Kesovija, a na pjesmi “Rožmarin” ugostio je jednu od najpopularnijih slovenskih pjevačica, Brigitu Šuler. Nadalje, 2022. godine na CMC festivalu s Jasminom Stavrosom otpjevao je pjesmu “Momačka večer” te je i ona je uvrštena na ovaj album. Jadranski maestrali završavaju ovo izdanje uz Duška Lokina s pjesmom “Volim žene sve”.

Ukratko, možemo reći da je Duško Lokin, pjevač “stare garde” u odličnoj formi, pa je na promociji novog albuma, već za iduću sezonu najavio nove hitove, nove duete i nove spotove kako bi njegova vjerna publika mogla uživati u plodovima njegovog rada.

Fotografije: Karla Matulina

410 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail