Top novosti

Crvena jabuka već četvrti tjedan zaredom ima najprodavaniji album

Brojni obožavatelji Crvene jabuke, jedne od najpopularnijih pop grupa u regiji, s nestrpljenjem su očekivali novi studijski album Tvrđava. 

Album se odmah po izlasku našao na prvom mjestu najprodavanijih domaćih albuma, a tamo se nalazi već četiri tjedna. Najavljen istoimenim singlom i spotom, legendarni i nezamjenjivi Dražen Žerić Žera pokazao je zašto je grupa na samom vrhu već punih 35 godina

I dok nestrpljivo čekaju vrijeme kad će ponovo zasvirati pred svojom publikom, Žera i članovi Crvene jabuke posvetili su se promoviranju novog albuma koji su kolegama i medijima predstavili u Zagrebu i Sarajevu. Nakon objave singlova Tvrđava, Aleje ljubavi u kojoj je Žera gost Željku Samardžiću, prošlog tjedna predstavili su singl i videospot Ostat ću te željan autora Dina Muharemovića koju su aranžmanski upotpunili Laris Pašalić i Dražen Žerić.

Većinu pjesama na novom albumu potpisuju Mirko Šenkovski Geronimo, koji uz Dražena Žerića potpisuje i gotovo sve aranžmane pjesama, i Dragana Kajatazović Šenkovski. Ostatak autorske ekipe čine Dino Muharemović, Laris Pašalić, Samir Kadirić, Željko Krznarić, Dragan Spajić Gale i Mirosav Stolica. Glazbenu produkciju cijelog albuma potpisuju Mirko Šenkovski Geronimo, Dražen Žerić, Laris Pašalić i Marin Meštrović. Trideset i pet godina je iza njih, obilježili su mladost nekoliko generacija, stvorili bezvremenske hitove, a svoju dugovječnost i popularnost u regiji tumače iskrenim odnosom prema publici koja je to uspješno prepoznala.

1107 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail