Top novosti

Čolićeva magija osvojila Zagreb!

Zdravko Čolić koncertom u prepunoj Areni Zagreb potvrdio je još jednom status miljenika publike i najveće regionalne zvijezde.

Tri godine nakon posljednjeg koncerta na istome mjestu, dogodila se Čolićeva magija i večer za pamćenje! Neprikosnoveni kralj romantike držao je dvoranu na nogama kroz čitav koncert, a starim i novim pjesmama svoju publiku odveo je na putovanje kroz sve zajedničke godine. Od “Esme”, “Ti si mi u krvi”, “Glavo luda”, “Mala”, “Kao moja mati” do “Kuća puna naroda” ili “Ono malo sreće”, nizali su se hitovi i balade više od tri sata.

Foto: Vedran Metelko

Čolić je poznat po upečatljivom glasu, zaraznoj energiji i emociji koju na svojim koncertima razmjenjuje s publikom, a ona ga je kroz cijelu večer pratila pjevanjem i plesom uz erupcije oduševljenja. Čolić je u Zagrebu nastupio u sklopu turneje “Ono malo sreće”, no sada sa sigurnošću možemo reći da je ovo bila večer puna ogromne sreće, a publika ni nakon kraja koncerta nije skidala osmijeh s lica.

Svakako treba spomenuti kako je dizajn zvuka za ovaj koncert radio britanski producent John Barton koji je već ranije surađivao s Čolićem i čije pjesme dobro poznaje. Barton iza sebe ima veliko iskustvo svjetskih produkcija više od 15 tisuća koncerata, a između ostalih radio je na koncertima Lise Stansfield, Chrisa Reae i The Prodigyja.

Album “Ono malo sreće”, po kojemu je Zdravko Čolić i nazvao aktualnu turneju, možete kupiti po cijeni od 99 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim linkovima:

Webshop: https://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=961432
iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/id1322405255
Amazon: https://www.amazon.com/dp/B0788Q7VYY
Deezer: https://www.deezer.com/hr/album/53078812
Spotify: https://open.spotify.com/album/7gkWVzOtgRDvdz6rWpZMnY

Foto: Dunja Dopsaj

1556 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail