Top novosti

Bombaj štampa poručuje: Udari me nečim

Nakon prvog singla Samo lagano legendarna rock grupa Bombaj štampa objavila je i novi singl Udari me nečim. Da parafraziramo jedan od stihova pjesme: s Bombaj štampom dosadno nije.

Nastali davne 1982. godine, Bombaj štampa bila je dio pokreta novih primitivista. Hitovima Mrak i ja, Bolje letim sam, Jogging kroz Alipašino polje i druge osvojila publiku na ovim prostorima. Tri albuma i 38 godina kasnije, singlom Samo lagano i ekskluzivnim ugovorom s Croatia Recordsom Bombaj štampa vratila se na velika vrata. Novi album nosit će ime kao i akualni singl – Udari me nečim.

Dva originalna člana grupe poptisuju glazbu i tekst. To su Nedim Babović zaslužan za glazbu, a tekst uz njega i Branko Đurić. Dok čekamo spot na YouTubeu možemo uživati uz lyric video za koji animaciju potpisuje Alan Savić.

Posljednji, treći studijski album Bombaj štampe, Neka DJ odmah dole CJ iz 2010. godine donio je hitove Nedim, Vriska i Truba, a novi singl Udari me nečim zarazna je i sirova rock pjesma – sve ono što od Bombaj štampe i očekujemo. Sudeći po dosad objavljenim singlovima, u kuhinji Bombaj štampe kuha se odličan album.

2066 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail