Top novosti

Bajaga & Instruktori nastupili u veličanstvenoj pulskoj Areni

Po prvi put u svojoj 35-godišnjoj karijeri Bajaga & Instruktori, jedan od najvećih regionalnih rock ‘n’ roll bendova, nastupili su u pulskoj Areni, jednom od najimpozantnijih spomenika antičkog graditeljstva te najljepših koncertnih prostora na svijetu.

Bajagu & Instruktore u pulskoj Areni dočekalo je više od 5 000 obožavatelja, a oni su im uzvratili sjajnom dvosatnom svirkom. Vidno raspoloženi Bajaga & Instruktori koncert su otvorili s pjesmom „Rimljani” nakon koje su se redali hitovi „Sa druge strane jastuka”, „Godine prolaze”, „Vesela pesma”, „Kad hodaš”, „Život je nekad siv, nekad žut”, „Verujem, ne verujem” i „Tišina”.

Na odličan prijem publike naišle su i pjesme s aktualnog albuma „U sali lom” u izdanju Croatia Recordsa i PGP-RTS-a koji je upravo pred pulski koncert objavljen i na vinilu. „U sali lom”, „Bilo bi lako”,” Severac” i „Može da te ubije grom” donijele su dašak novoga u prepoznatljivoj zvučnoj slici Bajage & Instruktora.

Dva puta su se Bajaga i njegovi Instruktori vraćali na bis te u jedan glas s publikom otpjevali kultne „Tamara”, „Plavi safir”, „442 do Beograda” i „Moji drugovi”. Savršena koncertna večer zaključena je gromoglasnim pljeskom i dubokim Bajaginim naklonom – zvijezde iznad Arene ispratile su rock zvijezde.

Cijelu fotogaleriju koncerta Bajage & Instruktora u pulskoj Areni pogledajte na Facebook stranici Croatia Recordsa.

Album „U sali lom” po cijeni od 99 kuna te vinilno izdanje albuma po cijeni od 130 kuna nabavite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim linkovima:

Foto: Goran Šebelić

1481 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail