Top novosti

4 Asa pripremili mini koncert iz svojih domova

Koncertni prostori možda su privremeno utihnuli, ali glazbenici su pronašli način da čak i u doba karantene dođu do svoje publike.

Tehnologija i maštovitost učinili su njihove domove privremenim koncertnim pozornicama, a najnoviji projekt nedavno su realizirali sjajni glazbenici: Rajko Dujmić, Vlado Kalember, Jurica Pađen, Alen Islamović i Slavko Pintarić Pišta, koji su neko vrijeme djelovali u sastavu 4 Asa.

Njihov mini koncert počinje pjesmom velikog autora Rajka Dujmića Za dobra stara vremena, a nastavlja se s nekoliko neizostavnih pjesama u dugogodišnjim karijerama ovih glazbenika: Ružica si bila sada više nisi, Ana, Digni me visoko i Na modrom nebu iznad Zagreba.
“Drago mi je da ste me pozvali da ponovo sviram s vama! Vi ste mi prijatelji i izvrsni glazbenici. Sreća i zadovoljstvo mi je da smo opet zajedno”, emotivno je poručio Rajko Dujmić na početku ovog mini koncerta.

Sve pjesme u ovom videu najavljuju sami glazbenici, a posljednju pjesmu Na modrom nebu iznad Zagreba, pridruženog člana Slavka Pintarića Pište, posvetili su svojim preminulim prijateljima glazbenicima: Slobodanu Momčiloviću Moki, Đurđici Barlović, Mustafi Ismailovskom Mucu, Goranu Ivandiću Ipi i Lazi Ristovskom.

Video u trajanju od 20-ak minuta odličan je podsjetnik na neke od velikih hitova legendarnih grupa: Novi Fosili, Srebrna krila, Aerodrom i Bijelo dugme u izvedbi 4 Asa.

4003 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail