Top novosti

4 Asa potpisom novog ekskluzivnog ugovora najavili novi album i veliku turneju

Popularna supergrupa 4 Asa ponovno je zajedno, a potpisom novog ekskluzivnog ugovora za Croatia Records najavljuju novi studijski album, ali i veliku turneju.

Od njihovog prvog okupljanja prošlo je 20 godina, a od zajedničkog albuma i velike turneje koju je gledalo više od pola milijuna ljudi tek koja godina manje. Nažalost, ovoga puta s Vladom Kalemberom, Alenom Islamovićem i Juricom Pađenom nije prerano preminuli Rajko Dujmić.

“Kako nas je Rajko nažalost napustio, odlučili smo nakon nekog vremena početi razmišljati tko bi bio 4 Asa. Potom me nazvao Jurica i rekao da je Rajko nezamjenjiv i kaže nećemo ga ni mijenjati jer ga jedino mogu zamijeniti svi zajedno”kaže Vlado dok Alen dodaje kako je četvrti as zapravo jedna tajna, odnosno iznenađenje za publiku.

“Ovo je jedan jako veliki dan za sve u Croatia Recordsu, naši dugogodišnji izvođači ponovno su okupljeni, bit će iznenađenja, nekoliko novih pjesama, dueta i suradnji. Veseli me buduća suradnja”rekao je Želimir Babogredac, direktor Croatia Recordsa.

Foto: Nikola Knežević

Vrsni glazbenici do kraja godine planiraju objaviti studijski album s brojnim gostima, ali i započeti veliku koncertnu turneju, koja će najvjerojatnije krenuti humanitarnim koncertom u zagrebačkoj Areni.

“Regionalna je to priča definitivno i mi smo svirali svuda po regiji, odnosno bivšoj državi, kad smo se prvi put pojavili. A s obzirom da imamo prijateljstva s drugim velikim izvođačima u cijeloj regiji, svi su bez puno pitanja izrazili spremnost da nam se pridruže u studiju, ali i kao gosti uživo”istaknuo je još jedan glazbeni as, Jurica Pađen.

Naslovna fotografija: Nikola Knežević

 

1137 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail