Novosti

Album “The Best Of Collection” – Ivo Pattiera u prodaji!

Poznat kao vrhunski interpretator zabavne glazbe i jedan od najozbiljnijh predstavnika toga glazbenoga žanra, Ivo Pattiera, svoje najbolje pjesme objavio je u ediciji “The Best of Collection”.

Iako je šibensko dijete, Split je postao njegov drugi grad jer su među ostalima upravo njegove pjesme obilježile Splitski festival te postale veliki hitovi u 80-im godinama. Pattierine pjesme zaslužile su brojna priznanja što je ovom pjevaču donijelo veliku popularnost.

Split je i u nazivu Pattierinog prvog studijskog albuma nakon kojeg je objavio još niz izdanja koja će obilježiti njegovu karijeru. Uspješnu glazbenu karijeru nastavlja i 90-ih godina, sve do 2004. godine kada je objavio zadnji studijski album “Dođi na jednu ćakulu” za Croatia Records. Posljednjih godina redoviti je gost festivala Večeri dalmatinske šansone koji mu je prošle godine uručio plaketu za dvadeset godina vjernosti.

S obzirom da Pattiera iza sebe ima malo kompilacijskih izdanja koja na jednom mjestu sažimaju najveće uspjehe karijere, “The Best Of Collection” sigurno će pronaći svoj put do publike, pogotovo starije generacije koja je nekada uživala, a i danas uživa u zabavnim skladbama dalmatinskog melosa. “Da mi se vratit”, “Pjesmom te ljubim”, “Ćale moj”, “Dođi na jednu ćakulu”, “Finilo je”, “Lipo si me svitovala mati”, “Dida moj”, “Zagrljeni” i “To je zemlja gdje smo rasli” nalaze se na izdanju “The Best Of Collection”.

“The Best Of Collection” po cijeni od 49 kuna potražite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na ovim poveznicama:

Webshop
iTunes
Amazon
Deezer

4719 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail