Top novosti

Opća Opasnost predstavila live album u Domu sportova

Jedan je od najpopularnijih rock bendova, Opća Opasnost, u zagrebačkom klubu Hard Place predstavili su live album Opća Opasnost u Domu sportova objavljen na bogato opremljenom dvostrukom CD-u i Blu-rayu. Snimka je to velikog koncertnog spektakla održanog u rasprodanom Domu sportova 16. studenoga 2019. godine. Ovim su koncertom zaokružili fantastičnu godinu i obilježili 27 godina karijere.
 

Foto: Goran Berović

Kombinacijom hitova s početka njihove karijere poput Treba mi nešto jače od sna, Jednom kad noć i Opća opasnost te Pobjeg’o sam, Uzalud sunce sja kao i onih s aktualnog albuma: Kriva si, Bivše ljubavi, Da je Bog dao i naslovne Karta do prošlosti, Opća Opasnost pružila je publici tog studenoga trosatni spektakl te podsjetila zašto njihov uspjeh traje već punih dvadeset i sedam godina i zašto će Opća Opasnost biti još dugo na samom vrhu.

Foto: Goran Berović

U zagrebačkom klubu Hard Place, osim članova Opće Opasnosti, okupili su se, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, njihovi fanovi, prijatelji i suradnici. Jedan od njih je i Gordan Penava Pišta, izvršni producent koncerta i njihov dugogodišnji prijatelj koji je prepričao par anegdota i kako su uopće došli na ideju o koncertu u Domu sportova. Danijela-Ana Morić, novinarka koja je napisala tekst za knjižicu izdanja još je jednom naglasila o kakvom se vrhunskom bendu radi, koji daje uvijek od sebe sto posto, a to njihova publika i prepoznaje.

Foto: Goran Berović

Pero Galić, Slaven Živanović Žiža i Branimir Jovanovac Bani u ime benda još su se jednom zahvalili svima koji su sudjelovali u organizaciji koncerta, snimanju i objavljivanju, uz svesrdnu podršku njihove diskografske kuće Croatia Records i glavnog pokrovitelja, INA-e. U režiji Marka Zeljkovića Zelje i glazbenoj produkciji Branimira Jovanovca Banija, objava ovog koncerta predstavlja vrhunsko rockersko audiovizualno iskustvo – Opća Opasnost svojoj publici uvijek pruža samo najbolje.  Likovno oblikovanje izdanja potpisuje Ivan Ivanković, a sjajne fotografije djelo su Branka Galičića Baneta.

Foto: Goran Berović

Live album Opća Opasnost u Domu sportova ekskluzivno nabavite po cijeni od 99 kuna u prodavaonicama Croatia Recordsa i na prodajnim mjestima INA-e: Spačva (Lubanj), Rastovica, Đakovo (Nazorova), Županja (Braće Radić), Osijek (Trpimirova istok), Osijek (Čepinska), Novska (autocesta jug), Novska (autocesta sjever), Slavonski Brod (Svačićeva), Varaždin (Krležina), Dubrovnik (grad), Split (Pojišan), Brinje (istok), Brinje (zapad), Zir (istok), Zir (zapad), Pazin, Rovinj (Gripole), Pula (Punta Šijana), Vukova Gorica, Zagreb (Dubrava), Zagreb (Langov trg), Zagreb (Miramarska), Cernik, Rijeka (Škurinje).

2669 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail