Izdvojeno

Najavljeni rock spektakl opravdao sva očekivanja – Alka & ZoKk digli Klub Komedija na noge

U Klubu Komedija sinoć je održana velika promocija zajedničkog albuma Alke Vuice i Zorana Šerbedžije ZoKka “Vrijeme za nas”, koji je objavljen prošlog mjeseca. 

Brojna poznata lica pridružila su se Alki & ZoKku na slavlju novog albuma, poput Željka, Ružice i Zvone Bebeka, Luke Nižetića, Gianne Apostolski, Mira Ungara, Mladena Badovinca, Marije Mirković, Tomislava Tržana, Frane Ridjana, Snježane i Franza Schillingera, Ive Todorić…

Ikona domaće glazbene scene, pjevačica i autorica brojnih velikih hitova, Alka Vuica, i gitarist s dugogodišnjim iskustvom u mnoštvu Sarajevskih kultnih bendova, Zoran Šerbedžija, u pratnji mulitinstrumentalistice Lane.S, bubnjara Ivana Puža i bass gitarista Lovre Ohlhofera, sinoć su pred punim Klubom Komedija izveli pjesme sa svog aktualnog albuma te digli publiku na noge.

Koncert su otvorili s “Vodi me odavde”, singlom za koji su snimili videospot i najavili izlazak zajedničkog albuma. Alka je ponovo istaknula kako je kroz cijelu karijeru htjela snimiti rock album, a kad je upoznala Zorana napokon je došao red na ostvarenje i tog sna. Alka se, naravno, u rock vodama izvrsno snašla te svojom energijom i performansom rasplesala i oduševila publiku.

Iza ovog projekta autorski stoje upravo Alka Zoran, uz iznimku pjesme “Pala za slobodu” za koju glazbu potpisuje Amir Kazić Leo, Alkin dugogodišnji kolega i suradnik. Na albumu se nalazi i “Danas sam luda”, evergreen koji je Alka s Karlom Metikošem napisala za neponovljivu Josipu Lisac 1987. godine, a za svoj glam rock album sa ZoKkom prearanžirala u pravu rock poslasticu. Produkcija Arijana VuiceSrđana Sekulovića Skansija i Zorana Šerbedžije ovaj album gurnula je u svjetski standard, a Alkin vokal u rokerskim aranžmanima zvuči moćnije no ikada, što je pokazala i sinoć u Klubu Komedija.

Foto: Filip Kovačević

322 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail