Događanja

Hrvoje Šenjug & The Bypassers sljedeći tjedan u Saxu!

Novi bend na glazbenoj sceni, Hrvoje Šenjug & The Bypassers, nedavno je objavio instrumentalni autorski album naziva “The Cycle Continues” u izdanju Croatia Recordsa.

Na albumu se nalazi 7 pjesama koje međusobno čine svojevrsnu cjelinu, a žanrovski pripadaju određenoj kombinaciji rocka i jazza uz primjese klasične glazbe. “The Cycle Continues” sljedećeg tjedna uživo će predstaviti u klubu Sax! gdje bend priprema koncertnu promociju albuma u srijedu, 4. listopada, od 21 sat.

Autor većine glazbe je gitarist Hrvoje Šenjug, uz neizostavan doprinos ostalih članova benda. Naime, Jura Herceg u bendu svira dva instrumenta, bas gitaru i kontrabas, a u tom naumu pridružio mu se Renato Palatinuš na bubnjevima i vibrafonu. Sva trojica su akademski obrazovani glazbenici koji u interpretaciji autorske glazbe kombiniraju različite instrumente. To im otvara raznoliku paletu zvukovnih mogućnosti, a sve zajedno u mix i mastering uklopio je Marin Kereša.

Trio je osnovan 2022. godine s ciljem sviranja autorske glazbe. Pojedinačno su u glazbenim vodama već dugi niz godina, a mogu se pohvaliti suradnjama s brojnim glazbenicima i sastavima te nastupima diljem svijeta. Glazbeni trojac je diplomirao na Muzičkoj akademiji Sveučilišta u ZagrebuHrvoje je završio studij klasične gitare, Jure studij kontrabasa, a Renato studij udaraljki.

Kliknite na Facebook event i pridružite se Hrvoju Šenjugu & The Bypassersima u Saxu u srijedu, 4. listopada! Ulaz je besplatan.

462 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail