Mladen Grdović

MLADEN GRDOVIĆ – ZA ŠAKU LJUBAVI

Poslušajte
Deezer Webshop
Novi studijski album “Za šaku ljubavi” Mladena Grdovića

Uoči velikog koncerta u VišnjikuMladen Grdović objavio je novi studijski album “Za šaku ljubavi”. Nazvan po pjesmi koju je izveo na CMC festivalu u Vodicama 2022. godine novi studijski album nudi još nekoliko festivalskih uspješnica sa Splitskog i CMC festivala na kojima se Grdović gotovo svake godine pojavljuje.

“Vilo moja sva u bilom”“Ne plači za njom majko”“Dalmatinca mater rodi”“Nije meni lako” su pjesme kojima je Mladen osvojio i publiku i radijske top ljestvice, a uz njih na novom albumu nalazi se i nekoliko suradnji.

“Samo je jedna Dalmacija”, pjesma je koju je Mladen Grdović otpjevao u suradnji s mladom slovenskom pjevačicom Ninom Donelli, duhovita “Vinograd” nastala u suradnji s Mejašima, te jedna od posljednjih “Arsenal”, pjesma posvećena rodnom Zadru koju je otpjevao uz Duška Lokina i Juru Brkljaču. Uz ove već poznate pjesme, dvije su sasvim nove “Dica Dalmacije” i “Da san zna”.

Autorska ekipa: Ljubo ŠeperićNenad NinčevićŽeljko PavičićHrvoje BuvaStipica KalogjeraNenad ŠiškovMario MikšićAntonija ŠolaDušan BačićŠtefanija SoldanSaša Žigić i Dejan Nikolić, na čelu s Mladenom Grdovićem, ne samo da su napisali pjesme koje odišu mediteranskim zvukom posvećene uvijek inspirativnoj Dalmaciji i žalu za izgubljenom ljubavi, već su i one zbog kojih je Mladen Grdović jedan od najpopularnijih i najomiljenijih pjevača zabavne glazbe.

Ove godine Grdović slavi 45 godina svoje uspješne karijere, a prvi veliki koncert kojim će obilježiti važnu obljetnicu bit će pred njegovom mnogobrojnom zadarskom publikom, u subotu, 10. veljače.  Slavljeničkoj atmosferi svakako će pridonijeti i Mladenove kolege i prijatelji koji će tu večer s njim dijeliti pozornicu: Maja ŠuputDuško LokinZlatko PejakovićEmilija KokićAntonija ŠolaJure Brkljača i Dino Petrić.

Veliki obljetnički koncert u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku počinje u 20 sati, a od 19 h publiku će zabavljati zadarski Jet Set Band.

CD od danas možete naći na svim prodajnim mjestima Croatia Records te na webshopu po akcijskoj cijeni od 6,80 eura.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail