Album

Mali tragovi na nebu

Glazbenik i kantautor Kiki Lesendrić, koji je sa svojim Pilotima osvojio osamdesete i devedesete godine prošlog stoljeća jedinstvenim autorskim pečatom i pjesmama koje su postale svevremenske, nedavno je objavio novi studijski album s 10 pjesama. “Mali tragovi na nebu” pričama, ali i zvukom, naravno uz nove produkcijske standarde, u slušateljima će probuditi nostalgiju za nekim ljepšim vremenima. Priče su to i o prijateljstvu, razdvojenosti i ljubavima, zapravo svemu onome što je ostavilo, kako kaže naziv ovog albuma – “Male tragove na nebu”. Vokalno uvijek na visini zadatka, Kiki Lesendrić sa svojim bendom melodijski i harmonijski stvara idealni podražaj za uši svakog slušatelja. A za sve ljubitelje vinila stigla je i sretna vijest kako je album “Mali tragovi na nebu” objavljen i na transparentnom kristalnom vinilu koji je već u prodaji u svim trgovinama Croatia Recordsa i na webshopu. Emotivne pjesme tako će dobiti još jednu dodatnu toplinu dok se preslušavaju uz dodire gramofonske igle.
Kiki Lesendrić i Piloti na albumu su surađivali s Ivanom Peters na pjesmi “Nečija greška”, ali i s brojnim drugim instrumentalnim solistima. Sve pjesme snimane su u razdoblju od 2016. do 2022. godine u studiju Strawberry Fields, a dodatna snimanja obavljena su u studiju Sing Sing u Melbourneu i Studiju 6 Radio Beograda. Album su snimali Zoran Timotijević, Goran Šimpraga i Tibby Flora, dok je sve miksao i producirao Kiki Lesendrić, autor skoro svih pjesama.

Uz Kikija, koji je svirao električne i akustične gitare, pa čak i sitar, u njegovom bendu su Vladimir Migrić na bubnjevima i udaraljkama, Vladimir Negovanović i Ljubomir Sobotović na električnim gitarama, Marko Nikolić na bas gitari, Olga Popović na pratećim vokalima i violini te Vojislav Dragović na klaviru i Hammondu. Od gostiju tu su Brandon Bliss, Leontina Vukomanović, Marko Cvetković, Dejan Ilić Cvika, Slobodan Đorđević, Predrag Manov, Bojan Vasić, Aleksandar Mitrović, Vladan Vučković Paja, Vladimir Preradović, gudački orkestar Ministarstva obrane Srbije Stanislav Binički i dječji zbor Čarolija.

727 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail