Top novosti

Željko Krušlin Kruška potpisao ekskluzivni ugovor s izdavačkom kućom Croatia Records

Poznati glazbenik, skladatelj, pjevač te slikar Željko Krušlin Kruška nedavno je u prostorijama Croatia Records potpisao novi, višegodišnji ekskluzivni ugovor.

Ovo je njegov treći povratak u najveću diskografsku kuću za koju je kao član grupe Latino dosad objavio dva studijska albuma i dvije kompilacije.

U određenim životnim okolnostima sam osjetio drugačije kreativne porive i želju za promjenom, ali je važno da smo uvijek ostali u prijateljskim odnosima. Sve ono što radi Croatia Records pratim redovito i divim se svim postignućima koje su napravili i za mene su oni definitivno najstabilnija diskografska kuća. Veselim se svemu onome što nas očekuje u idućoj godini“, rekao je Kruška.

Godinu koja je prošla bez koncerata, Kruška je iskoristio za skladanje pa je uspio napisati čak četrdeset i sedam pjesma. Inspiracije mu nije nedostajalo, a glazbeno je ostao vjeran svom glazbenom izričaju koji ga je afirmirao, pop zvuku s latino aranžmanima. U idućih par mjeseci pred njim je odabir prvih nekoliko pjesama koje će se naći na novom studijskom albumu, a poput brojnih kolega nada se i povratku koncertnih aktivnosti.

Foto: Luana Racan

U nedjelju, 27. prosinca na CMC televiziji kao koncert tjedna bit će prikazana posebno snimljena emisija u kojoj je Kruška otpjevao hitove koji su obilježili njegovu karijeru poput Divno je biti nekome nešto, Gdje je ljubav, tu si ti, Smotala si me, Anđela. Emisija je snimljena u božićnom ambijentu Croatia Records studija, pridružio mu se gitarist Zoran Sambolek, a posebna gošća Kruški bila je sopranistica Marija Vidović.

Naslovna fotografija: Luana Racan

1156 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail