Top novosti

“Voli” Meri Andraković, pjesma koja je već u početku postala hit, dobila je i video spot!

Mlada hrvatska pop zvijezda Meri Andraković, koja iza sebe ima već nekoliko uspješnih singlova, predstavlja novu pjesmu i video spot “Voli”.

Premijerno ju je izvela na njezinom debitantskom nastupu na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu. I ovoga puta je za dinamičnu glazbu i aranžman zaslužan Boris Đurđević, dok je emotivan ljubavni tekst napisala Valerija Đurđević što se pokazalo kao dobitna kombinacija za ovu mladu hrvatsku pjevačicu.
“Voli je emotivna ljubavna pjesma koja slavi ljubav i ima snažnu poruku. Ljubav je temelj svake veze i dovoljno je samo da se dvije osobe vole, kao što sam naziv pjesme kaže i sve je moguće. Svatko se može pronaći u ovim lijepim lirskim stihovima bez obzira na dob.”, rekla je Meri te istaknula da joj je najvažniji put do srca publike.

Foto: Tomislav Šilovinac

Video spot za novu pjesmu “Voli” radio je Josip Grizbaher iz Cinematica Osijek, direktor fotografije je Tomislav Šilovinac, a art direktor Ivan Grizbaher.
“Spot smo snimili na lokaciji Zlatna greda u Baranji. Tekst pjesme ima za mene vrlo osobno značenje i želja mi je bila da ovu ljubavnu priču ispričam na svoj način, sama u zimskoj idili. U nekoliko kadrova mi se pridružila kolegica s klase Laura Kolesarić koja je i osmislila koreografiju i veliki dio moje prezentacije u ovom spotu. Nadam se da će se svatko pronaći u stihovima pjesme, jer ljubav je ono što nas pokreće, usmjerava i daje smisao u životu.”, kaže Meri.

Nakon hit singlova “Nije kriva muzika”, “To je ta ljubav” i “Za malo ljubavi” s kojim je prošle godine debitirala na CMC festivalu u Vodicama, te “Nisi fer”, “Voli” je nastavila niz ostvarivši izravan ulazak na 11. mjesto HR top 40 liste. U Vodicama je prošle godine prije nastupa potpisala i ekskluzivni ugovor s izdavačkom kućom Croatia Records za koju će objaviti i prvi album. Potvrda je to kvalitete ove mlade pjevačice koja sigurnim koracima osvaja hrvatsku pop scenu.

Foto: Tomislav Šilovinac

Meri se osim glazbenog poziva bavi i glumom, a uz nagradu hrvatskog glumišta 2016. godine za ulogu Louise u mjuziklu “Moje pjesme, moji snovi”, posvetila se i Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku koja joj je postala sastavni dio života. Bit će doista uzbudljivo promatrati profesionalno odrastanje ove multitalentirane mlade glazbenice i željno iščekujemo sve što nam sprema.

2197 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail