Novosti

Zlatan Ćehić Ćeha za prošlogodišnji singl “Šapat proljeća” objavio videospot

Pjesma “Šapat proljeća” bivšeg člana Divljih jagoda, Zlatana Ćehića Ćehe, objavljena je u ljeto 2020. godine, a u jesen ove godine dobila je i videospot.

Proljeće je uvijek bilo dobrodošlo, a najviše je dobrodošlo u hladnijim danima kada se naši životi ispunjavaju određenim sivilom prirode. Ćeha, basist legendarnih Divljih jagoda, nakratko će razbiti to sivilo uz prekrasnu rock baladu koju je napisao njegov prijatelj, također član Divljih jagoda, Toni Janković. Ćeha je s Dragomirom Herendićem Dragiannijem radio na aranžmanu i produkciji, a sada imamo priliku vidjeti i videospot u kojem prevladaju prekrasni kadrovi prirode.

Zlatan Ćehić Ćeha bio je član grupe Top zajedno s Mladenom Vojičićem Tifom prije nego što se pridružio Divljim jagodama i snimio s njima pet studijskih albuma, a bio je i pjevač benda na albumu “Labude kad rata ne bude” iz 1993. godine. Tijekom karijere bio je i u grupi 3X, ali i sudjelovao na albumima brojnih drugih izvođača. Sada se publici predstavlja i u solo varijanti, a rock baladom “Šapat proljeća” sigurno će doći do publike, kako one koja ga je slušala dok je još bio u Jagodama, tako i one nove koju će privući ovaj klasični rock zvuk.

761 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail