Novosti

Zlatan Ćehić Ćeha, nekadašnji član Divljih jagoda, ljetu daje šapat proljeća

Tko je rekao da se u ljetnim danima trebaju obljavljivati samo ljetne pjesme? Zlatan Ćehić Ćeha, nekadašnji basist legendarnih Divljih jagoda, pobija to pravilo i predstavlja svoj solo singl Šapat proljeća.

No, ova prekrasna rock balada ipak nije vezana uz proljeće nego uz ljubav i snagu te iste ljubavi. S obzirom da je Ćeha ostavio dubok trag u Divljim jagodama i stvorio neraskidiva prijateljstva za glazbu i tekst potražio je pomoć također član Jagoda, Tonija Jankovića, dok je Ćeha s Dragomirom Herendićem Dragiannijem radio na aranžmanu i produkciji. Popratni lyric video radila je ekipa CroRec Digitala.

Zlatan Ćehić Ćeha bio je član grupe Top zajedno s Mladenom Vojičićom Tifom prije nego što se pridružio Divljim jagodama i snimio s njima pet studijskih albuma, a bio je i pjevač benda na albumu Labude kad rata ne bude iz 1993. godine. Tijekom karijere bio je i u grupi 3X, ali i sudjelovao na albumima brojnih drugih izvođača. Sada se publici predstavlja i u solo varijenti, a rock baladom Šapat proljeća sigurno će doći do publike, one koja ga je slušala dok je još bio u Jagodama, tako i one nove koju će privući ovaj klasični rock zvuk.

3052 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail