Top novosti

Zgodna Nina Donelli snimila novi spot s opasnim Dalmatincima

Sve popularnija 21-godišnja pjevačica Nina Donelli potrudila se ponovno zagolicati maštu svojih obožavatelja novim videospotom i pjesmom ‘Dalmatino’.

Kao da snima neki uzbudljiv triler, Dalmatince, inače poznate kao zgodne ljetne zavodnike, prikazala je kao opasne momke, a sebe kao nevinu djevojčicu koja na kraju ipak popusti pod tradicijom sunca, mora i mirisa lavande.

– Pitaju me svi zašto sam u jednu klasičnu ljetnu dalmatinsku pjesmu stavila opasne momke jer svi ostali imaju samo sunce, more, galeba i sve je kao lagano i opušteno. U Dalmaciji nisu svi ribari i ‘galebi’, mnogi su i opasno zgodni momci koje često viđam na svojim nastupima po Jadranu pa mi se učinilo zgodnim uklopiti ih na ovaj način u spot. Reakcije su i više nego pozitivne, nije loše iznenaditi ili šokirati publiku, naučila sam svoju lekciju kako se privlači pažnja, istaknula je Nina bez ustručavanja.

– Ova mala ima neku posebnu karizmu i kuži posao. Dobro pjeva, sjajno izgleda i spremna je vrlo brzo stvoriti svoju poziciju na domaćoj estradi. Di ćeš bolje? Zato smo i odlučili surađivati s njom i užurbano joj Miro Buljan i ja pripremamo novi album u izdanju našeg najvećeg diskografa Croatia Recordsa, istaknuo je naš čuveni hitmejker Neno Ninčević čija kreativna radionica punom parom izbacuje hitove kako za Ninu tako i za mnoge velike estradne zvijezde.

Nina Donelli, kao nova zvijezda na hrvatskoj estradi, zadnjih mjeseci privlači posebnu pažnju javnosti kako svojim scenskim nastupima i koncertima, tako i vezom s najseksipilnijim Hrvatom, omiljenim glumcem Ivanom Hercegom.

– Ivan se ni na koji način ne petlja u moj posao, kao što se ja ne petljam u njegov. I to je sve što ću reći na temu njega, zatvorena je u komentarima o svom dečku inače vrlo razgovorljiva nova estradna zvijeda. No, to je sasvim razumljivo ako se zna da su sve njegove bivše djevojke živjele u zavjetu šutnje dok su s popularnim glumcem bile u vezi. A razlog je vrlo jednostavan. Zgodni glumac ne podnosi da se njegov privatni život razvlači po novinama na bilo koji način.

2657 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail