Novosti

Žestoki Dioniz u novom spotu “Probilo na zube”

Splitski bend Dioniz predstavlja singl i spot “Probilo na zube”.

Nakon singla “Ne bih mijenjao ništa” kojim su članovi najavili povratak na scenu, i ovaj novi singl autora i pjevača grupe Davora Gavrana, na vjerodostojan način zvukom i slikom predstavlja bend koji postoji i stvara još od devedesetih.

Novi rockerski uradak bit će prava glazbena poslastica za najvjernije fanove splitske četvorke koju od samog osnutka čine Gavran i bubnjar Alen Pavelić, a zadnjih petnaest godina basista Ivan Ivanišević i gitarista Mario Stojan.

“Pjesma “Probilo na zube” je jedna od najboljih koje smo ikad snimili”, zajednički je zaključak splitskih rockera.

Svi kadrovi snimljeni su u Brodosplitovoj hali čuvenog valjka za savijanje limova koji je tridesetih godina prošlog stoljeća proizvodio dijelove za najveći do tada sagrađeni brod, ponos Hitlerove ratne mornarice, 250-metarski Bismarck. Split i škver su ga dobili kao ratnu odštetu nakon Drugog svjetskog rata.

Odličan videospot napravljen je u produkciji Pilot Studija i režiji Vojana Koceića, vrhunskog glazbenika i umjetnika koji je ujedno i glazbeni producent albuma novog albuma “Krug” snimljenog doslovno “iz tejka”, za nepuna 24 sata. Novi studijski album grupe Dioniz bit će njihov četvrti studijski album na kojem će se naći trinaest pjesama.

 Foto: Nikša Martinac

75 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail